Vivolanda afterpay

Vivolanda, de naam klinkt al vrolijk en frivool. En ze maken het ook waar. Van het kleurrijke speelgoed tot gezellige woonaccessoires. Je kunt er voor alles terecht om je huis op te leuken voor jou en je kinderen. Met een 9.2 beoordeling en het gebruik van de dienst Afterpay heb je als consument weinig te klagen.

[wpsm_button color=”green” size=”big” link=”https://www.vivolanda.nl/tt/?tt=17758_12_428983_&r=” icon=”none” class=”” target=”_blank” rel=”nofollow”]Shop nu[/wpsm_button]

Vivolanda, speelgoed en woonaccessoires op afbetaling

vivolanda achteraf betalen met afterpay

Net even een nieuw speeltje nodig als cadeau en even nog niet je salaris? Een leuk feestje thuis met een verjaardag of kerst en eventjes geen geld op je bankrekening? Een leuke nieuwe accessoire voor in je woning zou wel leuk staan, of misschien heb je nog niet genoeg servies voor al die gasten. Met de afterpay mogelijkheden van Vivolanda kun je nu ook alles voor in je huis kopen en over 14 dagen gemakkelijk betalen met de digitale acceptgiro. Via iDeal, direct in je mailbox.

Merk artikelen kopen met afterpay

Alle grote merken komen langs. Met speelgoed namen als LEGO, Playmobil en Nerf. Ook in de woon afdeling heb je genoeg voor de kids, of voor jezelf. Neem het merk Arti Casa bijvoorbeeld. Stijlvol wonen, en nu bij Vivolanda ook met Afterpay te betalen.