Achteraf Betalen met Afterpay

De populairste manier om online te bestellen en niet gelijk te betalen is ondertussen toch wel achteraf betalen met Afterpay. Deze betaalmethode heeft in razendsnel tempo aan de weg getimmerd en ondertussen vele webshop aan zich gekoppeld. Maar niet alleen de webwinkels vinden het een fijne manier van betalen na ontvangst, ook voor de klant is het een verademing.

Achteraf Betalen met Afterpay
Achteraf Betalen met Afterpay

Welke webshops accepteren AfterPay?

Hieronder hebben wij voor jou een lijst gemaakt, hier kun je achteraf betalen met afterpay

[grid_loop_mod columns=”4_col” cat=”5″ show=”100″]

Achteraf betalen met Afterpay digitale acceptgiro

Ze hebben namelijk een handige en snelle manier gevonden die ook nog eens heel erg goed is voor het milieu. Ze sturen nadat je je order thuis hebt ontvangen ongeveer 1,5 week later een digitale acceptgiro. Dat is een acceptgiro maar dan per mail. Je hebt je email immers opgegeven bij het bestellen bij de webshop dus zul je de email altijd ontvangen.
Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook lekker snel en gemakkelijk. In de email staat namelijk een betaal link zodat je gelijk in kunt loggen met iDeal in jouw bank omgeving. Niks zelf rekening nummers en bedragen en betalingskenmerken invullen, gewoon gemakkelijk betalen.

Afterpay achteraf betalen neemt de factuur over

AfterPay neemt voor de webwinkel het volledige achteraf betaalproces uit handen. Dus vanaf dat moment hoef je de webwinkel niet meer te betalen maar betaal je gewoon aan Afterpay. Bij de meste webshops kun je betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Als je al bekend bent kun je vaak tot een bedrag van € 250,00 betalen. Maar dit verschilt per soort webshop.

Om goedgekeurd te worden voor een betaling met de digitale acceptgiro doen ze nog een snelle gegevens controle. Maar maak je geen zorgen. Ze hebben een strikt privacy beleid. Mocht je verzoek tot betaling met acceptgiro dan toch niet goedgekeurd worden, dan kun je natuurlijk je aankoop alsnog betalen met een andere betaalmethode. Achteraf betalen met Afterpay werkt gewoon heel fijn en deze shops bieden het aan:

Online bestellen achteraf betalen met Afterpay

Online winkelen is leuk maar je wilt soms ook eerst kijken hoe de service is van een webwinkel voordat je er bestelt. Je wil eigenlijk de eerste keer eerst je product geleverd krijgen en pas achteraf betalen. Daarom is er online bestellen achteraf betalen.

Wij hebben daarom alle webwinkels voor je verzameld waar je online kunt bestellen en pas achteraf hoeft te betalen.

Ik koop niet alleen de eerste keer met achteraf betalen, ik doe tegenwoordig al mijn online shoppen op die manier, lekker gemakkelijk!

Winkels met online bestellen achteraf betalen per categorie

We hebben op deze pagina alle belangrijkste winkels voor je aangemaakt, maar we hebben ook alle winkels waarbij je online kan bestellen met achteraf betalen per categorie verzameld. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar kleding?

Kijk dan gelijk bij onze categorie met alle online kledingwinkels. Gemakkelijk shoppen.

Ik was al een keer de dupe geworden van internetfraude. Ik kijk daarom erg uit waar ik winkel, altijd met een keurmerk in ieder geval. Maar nu kan ik snel zien of ik ook achteraf kan betalen .

Alle online Shops die online bestellen met achteraf betalen aanbieden:

online bestellen achteraf betalen

Soms wil je gewoon snel weten waar je aan toe bent. We hebben daarom per categorie een pagina aangemaakt maar we hebben ook alle webwinkels hier in één groot overzicht voor je staan.

Hier is een overzicht van alle aangesloten online shops die online bestellen achteraf betalen aanbieden.

Hoe snel moet je betalen met AfterPay?

Binnen 14 dagen na de factuurdatum moet u uw betaling doen.

Afterpay te laat betalen

Gelukkig kun je bij veel winkels al achteraf betalen met afterpay, maar wat als je nu te laat betaald?
Dit wordt ook wel Betalingsverzuim genoemd en hiermee worden de voorwaardes niet nagekomen.

Volgens artikel 3 van Afterpay betalingsvoorwaarden

3.1 Indien u niet binnen de in bovenstaand Artikel 2 vermelde periode betaalt, bent u automatisch (onmiddellijk en van rechtswege) in gebreke te betalen zonder dat een voorafgaand bericht nodig is. Het bedrag dat u AfterPay uit hoofde van de Overdracht van Vordering bent verschuldigd, is onmiddellijk opeisbaar.

3.2 In geval van een dergelijk betalingsverzuim zal AfterPay u één kosteloze herinnering sturen per e-mail. Daarna kan AfterPay u verdere betalingsherinneringen sturen in welk geval aanvullende vergoedingen kunnen worden aangerekend, zoals vermeld in Artikel 3.3.

3.3 Vanaf de datum waarop u op grond van Artikel 3.1 in gebreke bent te betalen, kunnen de volgende zaken zonder voorafgaand bericht aan u worden aangerekend: (i) de wettelijke rente over het verschuldigde bedrag berekend vanaf de vervaldatum tot aan de datum van volledige betaling, alsmede (ii) een herinneringsvergoeding  ter hoogte van EUR 5 per herinnering vanaf de tweede betalingsherinnering die naar u wordt verzonden. 

3.4 Door u gedane betalingen zullen allereerst in mindering worden gebracht op het oorspronkelijk door u verschuldigde bedrag en zullen pas na volledige betaling daarvan in mindering worden gebracht op eventuele vergoedingen verschuldigd als gevolg van het betalingsverzuim.

3.5 Indien een terugbetalingsverplichting jegens u ontstaat die niet binnen de overeengekomen termijnen wordt voldaan, is er sprake van betalingsverzuim jegens u. U hebt in dat geval het recht een betalingsherinnering te sturen en dezelfde rente en herinneringsvergoedingen te vorderen zoals hierboven in Artikel 3.3 vermeld. U begrijpt en aanvaardt dat AfterPay uitsluitend tussenkomt in het betalingsproces en dat [de Handelaar] daarom verantwoordelijk blijft voor alle aspecten rondom de verzending en levering van het aangekochte product of de aangekochte dienst.

3.6 Indien de vordering ter incasso wordt overgedragen aan een extern incassobureau zal, direct en zonder voorafgaande ingebrekestelling, (i) de wettelijke rente over het verschuldigde bedrag vanaf de vervaldatum tot aan de datum van volledige betaling alsmede (ii) een forfaitaire schadevergoeding conform onderstaande tabel in rekening worden gebracht.

Schijf van de hoofdsom van de vorderingToepasselijke forfaitaire administratieve kosten per schijf
Tot EUR 400EUR 40
EUR 400,01 tot EUR 5.00010%
EUR 5.000,01 tot EUR 10.0005%

Duidelijkheidshalve geldt dat in geval van betalingsverzuim de totale aan u aangerekende vergoeding voor betalingsherinneringen volgens Artikel 3.3 en de forfaitaire schadevergoeding volgens dit Artikel 3.6 gezamenlijk aan u kunnen worden doorbelast. Dit betekent dat, naast de forfaitaire schadevergoeding zoals weergegeven in de tabel hierboven, er nog een bedrag van EUR 10,- (bestaande uit 2 maal EUR 5,-) als vergoeding voor de betalingsherinneringen aan u kan worden doorbelast.

3.7 De invorderingsprocedure wordt uitgevoerd onder de verantwoordelijkheid van het externe incassobureau. AfterPay kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het handelen door het externe incassobureau en de mogelijke gevolgen daarvan, behalve in het geval van opzet of grove schuld vanwege het incassobureau en/of AfterPay.

3.8 Indien in het geval van bovenstaand Artikel 3.5 een betalingsverplichting jegens u blijft openstaan nadat u een betalingsherinnering hebt verzonden en een redelijke betalingstermijn hebt gesteld, heeft u recht op dezelfde rente en vergoeding zoals hierboven in Artikel 3.6 vermeld.