Buckaroo achteraf betalen

[grid_loop_mod columns=”4_col” cat=”16″]

Het is een betaalmethode die al veel onder de aandacht komt, maar gewoon wat minder bekend dan bijvoorbeeld Afterpay die al veel meer winkels heeft aangesloten.

Buckaroo achteraf betalen

Maar dat betekent zeker niet dat het mindere service biedt. En de winkels die Buckaroo als betaalmethode voeren zijn niet de minste. We hebben de shops hier op een rijtje staan zodat je gelijk kunt zien waar je terecht kunt om ermee te betalen.

Buckaroo als achteraf betaalmethode

Hoe werkt Buckaroo nou precies? Je betaalt bij een winkel en geeft je gegevens op. Zo kan het bedrijf een snelle check doen of je niet eerder eens een rekening onbetaald hebt achtergelaten. Op dat moment kunnen ze je goedkeuren en krijgt de webwinkel alvast zijn betaling.

Buckaroo neemt dan als het ware de vordering over, jij betaalt vervolgens niet meer de webshop, maar betaalt het bedrag aan Buckaroo zelf.

Wat is Buckaroo stichting derdengelden?

De stichting derdengelden van Buckaroo is het rekeningnummer van de betaalprovider waar jij je betaling vervolgens aan doet. In plaats van de webwinkel direct te betalen maak je het bedrag over aan Buckaroo om de betaling verder af te handelen.

Je hebt dus eigenlijk geshopped bij een webwinkel en Buckaroo handelt de betaalopdracht af.