Winkels met Buckaroo achteraf betalen

Beugelsenmeer.nl

Beugelsenmeer.nl

Beugelsenmeer.nl achteraf betalen Ja, de naam is nietsverhullend. Ben je op zoek naar muurbeugels en zaken om in je huis mee op te hangen, dan koop je bij deze shop met beugelsenmeer.nl achteraf ...

Subside Sports

Subside Sports

Subside Achteraf Betalen Subside Sports heeft alles op het gebied van sportkleding voor je in de webshop staan.Met grote foto's op de homepagina van jouw favoriete sport mannen zie je gelijk op wat ...

Piet Zoomers

Piet Zoomers

Piet Zoomers achteraf betalen Piet Zoomers heeft een heel uitgebreid assortiment voor de fashion lovers. Zowel voor heren als dames een uitgebreide collectie aan nette, werk of casual smart kleding. ...

Het is een betaalmethode die al veel onder de aandacht komt, maar gewoon wat minder bekend dan bijvoorbeeld Afterpay die al veel meer winkels heeft aangesloten.

Buckaroo achteraf betalen

Maar dat betekent zeker niet dat het mindere service biedt. En de winkels die Buckaroo als betaalmethode voeren zijn niet de minste. We hebben de shops hier op een rijtje staan zodat je gelijk kunt zien waar je terecht kunt om ermee te betalen.

 

Buckaroo als achteraf betaalmethode

Hoe werkt Buckaroo nou precies? Je betaalt bij een winkel en geeft je gegevens op. Zo kan het bedrijf een snelle check doen of je niet eerder eens een rekening onbetaald hebt achtergelaten. Op dat moment kunnen ze je goedkeuren en krijgt de webwinkel alvast zijn betaling.

Buckaroo neemt dan als het ware de vordering over, jij betaalt vervolgens niet meer de webshop, maar betaalt het bedrag aan Buckaroo zelf.

Wat is Buckaroo stichting derdengelden?

De stichting derdengelden van Buckaroo is het rekeningnummer van de betaalprovider waar jij je betaling vervolgens aan doet. In plaats van de webwinkel direct te betalen maak je het bedrag over aan Buckaroo om de betaling verder af te handelen.

Je hebt dus eigenlijk geshopped bij een webwinkel en Buckaroo handelt de betaalopdracht af.

Online shoppen met Afterpay x
Online shoppen met Afterpay
Logo
Enable registration in settings - general