achteraf betalen zonder afterpay

Achteraf betalen zonder afterpay is wel mogelijk

Achteraf betalen met acceptgiro zonder Afterpay

Als je ons op deze pagina hebt gevonden, dan ben je op zoek naar een manier van achteraf betalen zonder Afterpay. Wat de reden ook is, bijvoorbeeld dat je een keer bent teleurgesteld door de service.
Het kan allemaal. Maar er zijn alternatieven voor je. Is er leven na Afterpay? Jazeker.

Er zijn namelijk vele aanbieders van het betalen na ontvangst van je goederen.

Betalen op acceptgiro zonder kredietcheck

Bij een hoop winkels kun je terecht om te betalen met achteraf betaaldiensten zonder dat je Afterpay daarvoor hoeft te gebruiken.
Het is moeilijk om er eentje te vinden die helemaal geen kredietcheck heeft, maar er zijn zeker webwinkels die een minder strenge controle hanteren.
Dat zijn bijvoorbeeld de winkels in dit overzicht die gebruik maken van Klarna of Billink om hun betaalproces te regelen.
Zo kun je gebruik maken van betalingen op acceptgiro, zonder de strenge checks die Afterpay hanteert.

Achteraf betalen met acceptgiro

Achteraf betalen zonder afterpay

Ook als je een webwinkel bent en je bent niet tevreden over de service van Afterpay kun je even goed kijken. Er zijn namelijk mogelijkheden voor je. Het grootste alternatief die we hebben gevonden is Klarna. Er zijn nog steeds heel veel shops die deze manier van betalen aanbieden dus het aanbod is zeer uitgebreid. En er zijn ook allemaal verschillende winkels waardoor je alles bij elkaar genomen nog steeds voor elk soort product waar je naar op zoek bent wel een winkel kunt vinden.

Een volledig overzicht van alle Klarna winkels hebben we hier voor je opgesomd zodat jij ook kunt achteraf betalen zonder afterpay, zonder je zorgen te hoeven maken dat dit keer niet alles goed zal gaan.
Verder kun je ook terecht bij Billink, Multifactor van Multisafepay, Buckaroo, paypal en creditcard. Dit zijn allemaal ook prima alternatieven met uitstekende service.

Maar er zijn wel een stuk minder webwinkels die deze betaalproviders aanbieden.

Je kunt ze wel ook in onze overzichten vinden mocht je nog eventjes verder willen zoeken buiten Klarna om, in het menu hierboven kun je ook deze betaalwijzen selecteren voor een volledig overzicht van die shops.

Achteraf Betalen met Afterpay

Bestellen met acceptgiro zonder Afterpay

Dat betekent ook gelijk dat je als webwinkel goed moet nadenken voordat je deze aanbiedt. Het echte voordeel begint namelijk pas als de betaalprovider de klant al kent, en dat is bij Afterpay wel nog steeds het vaakst het geval.

Maar Klarna volgt dus op de voet dus biedt ook een vrij goede dekking.
Het voordeel is dan dat de betaalprovider de klant al kent. Zo kan hij een beter risico inschatting maken of het verstandig is om achteraf betalen te accepteren voor deze klant.
Mocht iemand nog niet betaald hebben met een betaalde provider dan is de kans op acceptatie veel groter.

Wel weer een reden om als klant Afterpay te mijden wanneer je op zoek gaat naar het betalen na ontvangst bij een winkel. Een nieuwe betaalprovider betekent een nieuwe acceptatie.
Wanneer jij als consument op zoek bent naar alternatieven voor betalen op factuur dan kun je in ieder geval ook terecht bij onderstaande winkels, ook zonder Afterpay.

Kijk dan eens rustig rond en neem rustig je beslissing.
Kijk bijvoorbeeld ook even op de site van de betaalprovider om te kijken of je je wel kunt vinden in hun beleid en manier van afhandelen zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.
Zo kom je niet voor onnodige verrassingen te staan en weet je van te voren precies binnen welke termijn er van je verwacht wordt het bedrag van de rekening te voldoen.

Speelgoed achteraf betalen zonder afterpay met Acceptgiro

Een aantal mensen vroegen me onlangs de vraag, waar kan ik nou goed speelgoed kopen op acceptgiro, maar dan zonder Afterpay?
Daarom hebben we dit even apart opgenomen omdat er een aantal grote winkels zijn waar je speelgoed kunt kopen maar waar je misschien niet direct aan denkt als klant.

Zo’n winkel is bol.com, die natuurlijk zo’n beetje alles aanbiedt wat je maar kunt willen en ze hebben hun eigen betaalsysteem om acceptgiro betalingen mogelijk te maken. Dit is werkelijk écht het grootste aanbod online dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

De ander met een eigen betaalsysteem is Wehkamp die ook een hele hoop speelgoed heeft, naast vooral ook veel kleding en elektronica artikelen. Bij hen kun je ook betalen met acceptgiro, maar je moet eerst een soort kredietwaardigheid bij henzelf opbouwen dus je eerste bestelling mag niet zo’n hoog bedrag zijn. Met speelgoed maakt dat wellicht niet zoveel uit.

Dan is er nog Fonq die vooral veel kindermeubeltjes en stoeltjes heeft, maar ook een hoop leuk houten speelgoed. Dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Kleding achteraf betalen zonder afterpay kredietcheck

Naast speelgoed wilden een hoop van jullie specifiek weten waar je nou terecht kunt voor kleding. Er zijn eigenlijk best veel online kledingwinkels die achteraf betalen aanbieden zoals je in het overzicht hierboven kunt zien. Ik wil er twee specifiek uitlichten.

De eerste is ook hier Wehkamp, die gewoon heel erg groot is in online kleding misschien wel het grootste aanbod met alle merken en winkels die ze op hun platform hebben weten aan te sluiten. De moeite om even te kijken of er voor jou iets bijzit en bijna altijd artikelen in de sale.

De tweede is Noppies, een winkel die erop is gericht om hippe en frisse kleding aan te bieden voor iedereen in het gezin, of je nou jongenskleding, meisjeskleding of kleren voor man of vrouw zoekt. Als je op zoek bent naar een wat apartere eigentijdse stijl die je niet overal ziet is het zeker een kijkje waard.

En natuurlijk elk van de kledingwinkels van hierboven in het overzicht zijn stuk voor stuk leuk om eens doorheen te bladeren en te kijken of er iets bijzit. Het zijn allemaal kledingwinkels die acceptgiro betalingen aanbieden zonder Afterpay.

Bestellen op acceptgiro op een voor afgesproken datum

Meestal zal dat zijn een bedrag ineens op een voor afgesproken datum, waarschijnlijk veertien dagen na ontvangst van je pakketje. Zo heb je ook nog tijdig de mogelijkheid om het artikel of de artikelen, afhankelijk van hoeveel je hebt besteld en of je alles terug wenst te zenden, te beoordelen en eventueel te retourneren.
Wat je doel ook is, hopelijk hebben we je kunnen helpen met ons overzicht. Bestellen op acceptgiro kan iets heel handigs zijn, maar je moet wel met de partijen werken waar je goed terecht kunt, en niet alle winkels doen dat nog helaas maar er zijn er ook heel wat waar je wel terecht kan met achteraf betalen zonder afterpay.

Hier is nog een samenvatting van onze online winkels. Dit zijn bedrijven die een vorm van betalen met acceptgiro aanbieden, zonder dat ze hiervoor Afterpay gebruiken. Zit jouw lievelingswinkel er niet tussen?

Laat het ons dan weten. Op die manier zullen we hem opnemen in het overzicht. Zo kunnen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn.

Klarna achteraf betalen