Billink achteraf betalen

Billink achteraf betalen

Winkels waar je met Billink terecht kunt

De Carousel met shops hierboven is een voorproefje. Onderaan deze webpagina vind je er nog meer. Maar de betaaloptie Billink is nog niet zo wijd ingevoerd als bijvoorbeeld Afterpay waar je nu ook TV reclames voor ziet. Er zijn dus echt wel wat minder winkels waarmee je met Billink terecht kan. Dus als je echt specifiek op zoek bent naar deze wijze van betalen na ontvangst, dan is je keuze iets beperkter.

[grid_loop_mod columns=”4_col” cat=”22″]

De winkels met Billink achteraf betalen

Billink achteraf betalen

We hebben er reeds een aantal aangesloten en gecontroleerd op hun service, en er komen er uiteraard telkens nog weer wat bij. Zo wordt het aanbod steeds verder uitgebreid, en eerlijk is eerlijk: Billink is goed aan de weg aan het timmeren. Hun slogan op de site springt direct in het oog “Eerst zien, dan betalen!” En dat is natuurlijk ook waar ze voor staan.

Het grootste voordeel wat zij benoemen voor hun manier van betalen, is dat je niet hoeft te wachten op het geld dat je zou ontvangen voor retouren. Normaal wanneer je iets bestelt en je stuurt het terug, dan moet je eventjes wachten op je bedrag terug. Met Billink achteraf betalen hoeft dat echter niet. Namelijk, je bestelt wat en kijkt wat je ervan wilt houden. Bijvoorbeeld een paar schoenen in meerdere maten. En vervolgens stuur je terug wat je niet kunt gebruiken. De webshops past vervolgens jouw factuur aan zodat je uiteindelijk alleen hoeft te betalen voor wat je houdt. Gemakkelijk dus!

Lees ook hoe je later kan betalen met achteraf betalen Klarna

Billink contact is telefonisch bereikbaar via 010 – 41 41 473