Klarna achteraf betalen

Klarna achteraf betalen

Klarna is de betaalwijze bij uitstek voor het verzorgen van betalingen achteraf. Het draait allemaal om de klant en ze zeggen dan ook dat ze de wereld willen veroveren door het aankoopproces te versimpelen. Je hebt een webshop, je hebt je Klarna account. Je plaatst een bestelling en rekent pas af nadat je het binnen hebt. Eventueel kun je zelfs in termijnen betalen wanneer je dit in je account regelt. Simpel dus.

Klarna achteraf betalen

Ze willen een smooth betaalproces bieden en dat betekent alle randzaken weghalen en het proces zo eenvoudig mogelijk maken. Maar waarin ze zich onderscheiden is het hart voor de klant. Zo bieden ze ook nog eens een kopersbescherming aan. Zij zorgen dat als er iets niet goed is, of als je een artikel niet hebt gehad dat het met de webshop wordt geregeld. Zij hebben immers deze webshop ook als klant en dus gelijk een aanspraakpunt om de zaken voor jou opgelost te krijgen.

 

 Klarna achteraf betalen keurmerk

Ondertussen is het ook een soort keurmerk geworden bijna. Heb jij het als webshop niet op orde en handel je de zaken niet goed af? Dan kun je niet langer de diensten van Klarna aanbieden. Zo weet jij als consument dat je bij een Klarna winkel goed terecht zult komen, niet alleen met het achteraf betalen. En ondertussen zijn er al meer dan zestig duizend webshops aangesloten.

De klarna achteraf betalen winkels

Groot op de website van Klarna prijkt dan ook de aankoopbescherming. Krijg je niet wat je had besteld, of krijg je het helemaal niet binnen. Dan zorgt Klarna dat het geregeld wordt. En daarin onderscheiden ze zich met name. Ook dit werkt heel simpel. Ze moedigen je aan om eerst met de webwinkel contact op te nemen. Mocht je nog geen antwoord hebben of als het nog eventjes gaat duren dan kun je met Klarna regelen om de factuur nog eens tien dagen op te schuiven. Zo weet je dat je straks niet toch eerst hoeft te betalen voordat je een goed product hebt. Komen jullie er dan toch nog niet uit, dan kunnen ze bemiddelen en zorgen dat het naar tevredenheid wordt opgelost.

 

 

De Klarna achteraf betalen winkels

Met een beetje trots presenteren we hier dan ook de “Klarna achteraf betalen winkels”! De elite shops waar jij het genoegen kunt nemen om met deze dienst je bestelling af te rekenen. Browse er eens rond en je zult gelijk het verschil zien met de gemiddelde andere winkel.

[grid_loop_mod columns=”4_col” cat=”14″]

Smooooth betalen met Klarna

Klarna heeft als doel om betalen gemakkelijk te maken. Ze hebben daarom een serie van video’s gelanceerd om op ludieke wijze weer te geven dat hun manier van zaken doen zo gemakkelijk en smooooth loopt als sommige grappige situaties.

Zo hebben ze bijvoorbeeld de vis video uitgebracht. Glibberig en helemaal op een gladde vloer. De vis staat voor het simpele en soepel verlopende betaalgemak van Klarna.

Een vis is nog geen betalen

Nee, dat is natuurlijk waar. Maar ze helpen webwinkeliers om hun betaalmethoden gemakkelijk te integreren om zo het grootste betaalgemak te kunnen bieden aan hun klanten.

”U beslist zelf of u het bedrag in een kortere of een langere termijn aflost”

Ook op hun site hebben ze veel uitleg en video’s die met vreemde objecten weergeven hoe gemakkelijk het kan zijn. Ben je nog geen klant, dan vul je eenmalig je gegevens in waarna ze snel kijken of ze je kunnen accepteren. Daarna gaat alles gemakkelijk per email en iDeal link.