Mediamarkt.nl

Mediamarkt achteraf betalen

Om deze winkelgigant kun je bijna niet heen. Wie kent ze niet van de vele reclames op TV, de billboards of de radiospots? Dan heb je echt onder een steen geleefd. En niet voor niets zijn ze groot geworden. Het grootste aanbod op elektronica gebied, de meeste games en ps4 consoles en de beste klantenservice: nu met Mediamarkt achteraf betalen.

De Mediamarkt achteraf betalen service

De felle rode kleuren van mediamarkt achteraf betalen

Wanneer je zo groot bent, dan moet je wel uitstekende service bieden. Anders zouden er binnen de kortste keren veel social media klachten over je verschijnen, en dan is het snel gedaan. Dat is ook een van de redenen dat ze achteraf betalen in termijnen hebben toegevoegd aan hun aanbod voor de klant.

Zij zagen natuurlijk ook al snel dat de wereld in de richting van het bestellen op afbetaling beweegt met steeds meer klanten die er actief naar op zoek zijn. Zo is de afterpay winkels pagina nog steeds een van onze meest populaire pagina’s ooit. Maar ondanks de populariteit van Afterpay, kun je daar niet in termijnen betalen. Die extra service biedt Mediamarkt je wel.

En dat is zeker wel een prettig gevoel. TV’s, koelkasten, wasmachines en game consoles zijn toch niet de meest goedkope producten die je nodig zult hebben in je leven. Het is dan fijn dat er een winkel is waar je terecht kunt voor even een beetje ademruimte. En ze bezorgen het ook nog eens prima bij je voordeur. Perfect voor zo’n zwaar apparaat.

Mediamarkt denkt met je mee

logo mediamarkt

Garantie en betaalgemak. Dat met de geweldige bezorgopties. Mediamarkt denkt zeker met je mee. Bel ze voor advies of ga langs in de winkel om het een medewerker te vragen. Ze hebben ieder hun eigen domein en hun eigen vakgebied. Zo weten ze alles om je te helpen met jouw goede keuze in het volgende apparaat voor bij je in huis. Van Stereo, tot UHD-TV.

Op afbetaling kopen bij Mediamarkt

Er zijn een aantal winkels waar je lekker kunt shoppen en in termijnen af kunt rekenen, maar er is geen zo groot op het gebied van Electronica als onze Media gigant Mediamarkt. Werkelijk alles kun je shoppen, en tegenwoordig hebben ze ook hun volledige aanbod online staan, waar dat eerst nog slechts een gedeelte was. Je kunt nu dus ook online op afbetaling kopen bij MediaMarkt.

Hoe werkt op afbetaling kopen bij MediaMarkt?

  1. Zoek je product op in het assortiment
  2. Plaats hem in je winkelwagen
  3. Vul je gegevens allemaal in
  4. Kies je bezorgmoment
  5. Kies je betaalmethode, op afbetaling in dit geval
  6. Spreek de periode van aflossen af en ga akkoord met de voorwaarden en rente

Vervolgens ga je door het goedkeuringsproces heen en kun je eigenlijk gelijk al horen of je in aanmerking komt voor het betalen in termijnen. Je kunt je voorstellen dat niet iedereen geaccepteerd moet worden om zo te voorkomen dat een paar rotte appels die hun afspraken niet nakomen het verpesten voor de rest en MediaMarkt op afbetaling niet meer aan zou kunnen bieden.

Na de goedkeuring krijg je je artikel vaak al de volgende werkdag in huis en start vanaf de volgende maand de maandelijkse aflossing in termijnen. Zo kun je nu terecht met je aankoop en later afrekenen.