Nedgame achteraf betalen met afterpay

Achteraf betalen met Afterpay bij Nedgame

Gamen was vroeger echt iets voor ‘nerds’. We stelden ons gamers voor als mensen die de hele dag achter een scherm zaten. 

Echter is het stigma rondom gamers de afgelopen tijd enorm veranderd. Tegenwoordig hoor je er namelijk pas écht bij als je een PlayStation hebt of een andere console.

Ben jij een echte gamer? Dan is Nedgame voor jou gegarandeerd een paradijs. Voor elke fanatieke gamer is er wel een mooi product te vinden, van games tot consoles en goodies.

[wpsm_button color=”green” size=”big” link=”https://www.nedgame.nl/tradetracker/?tt=558_12_428983_&r=%2F” icon=”none” class=”” target=”_blank”]Shop nu[/wpsm_button]

Wat verkoopt Nedgame?

Nedgame bestaat al sinds 1996 en is nog echt niet van plan om te stoppen. 

Niet alleen heeft deze winkel games, consoles, spelcomputers en accessoires voor allerlei nieuwe systemen (PS2, XBox, PS3, Nintendo Wii, etc.); ook kun je bij deze winkel terecht voor games en toebehoren voor oudere systemen, zoals Nintendo NES, PS1 en Sega Saturn. 

Je zult je ogen uitkijken! De vitrinekasten staan vol met de tofste game merchandise die je niet zomaar ergens anders vindt.
Denk bijvoorbeeld aan leuke sleutelhangers, beeldjes en knuffels van Pac-Man, Super Mario, Minecraft, Final Fantasy en Assassin’s Creed, hoodies van je favoriete held en noem maar op; Nedgame heeft werkelijk alles wat jouw gamer hartje begeert.
Want zoals gamers weten, is gamen echt niet zomaar een game kopen of iets downloaden: nee, gamen is een echte lifestyle!

Spellen inruilen en verkopen

Je kunt bij Nedgame jouw game gerelateerde producten inruilen en verkopen. Denk aan spelcomputers, tweedehands games en accessoires.
Ben je uitgekeken geraakt op een deel van je spellen? Breng deze dan naar de winkel en maak er wellicht een ander blij mee!
Je ontvang zo een leuk bedrag of krijgt korting op een nieuw product uit de winkel.
Op al de gebruikte artikelen krijgen klanten drie maanden garantie.

Blu-Ray films

Maar dat is nog niet alles!
Nedgame heeft namelijk ook een uitgebreid assortiment Blu-ray films, zowel nieuw als tweedehands.

In de winkel of online

Je kunt jouw favoriete producten in een van de fysieke winkels kopen (in Groningen, Apeldoorn, Dordrecht, Arnhem, Amersfoort, Almere, Utrecht en Nijmegen) of anders online.
De website is duidelijk en overzichtelijk en ze hebben een groot assortiment.
Mocht je in één van hun winkels zijn, vraag dan vooral advies aan het personeel. Zij werken bij Nedgame vanwege hun grote gamekennis, en hun enthousiasme is aanstekelijk!
Handig als je niet precies weet wat je wil kopen, of als je een game cadeau wil doen.

Is Nedgame een betrouwbare winkel?

Wat mij betreft mag je deze winkel scharen onder het rijtje Game Mania, Intertoys en Toys R Us. Serieuze game winkels dus.
Het verschil tussen deze winkels en Nedgame is toch wel het ontzettend uitgebreide assortiment van Nedgame.

Hoe werkt de klantenservice van Nedgame?

Je kunt je natuurlijk voorstellen dat als je games koopt, je fragiele schijfjes in huis haalt.
Vooral; de wat oudere cartridges voor retro consoles zijn niet heel stootbestendig. Daarom kan het voorkomen dat je product niet altijd in goede staat wordt geleverd.
Gelukkig kun je de klantenservice van Nedgame op verschillende manieren bereiken en zijn ze bereid om jou zo goed mogelijk te helpen.
Je kunt ze het beste bellen of anders een vraag sturen via het contactformulier. Het allerbeste is natuurlijk als je gewoon langsgaat in de winkel.

Online betalen met Afterpay

Wist je dat je bij Nedgame zelfs met Afterpay kunt betalen?
Online winkelen en je bestelling pas betalen wanneer je zeker weet dat je blij bent met je aankoop.. Tsja, wat wil je nog meer?!
Afterpay werkt eenvoudig en is 100% veilig. Ga lekker vanuit je luie stoel online games shoppen en betaal pas na het ontvangen van je bestelling! 

Eenmaal je game ontvangen, kun je deze zelfs uittesten. Vind je het spel helemaal te gek? Mooi! Dan heb je 14 dagen de tijd om te beslissen of je je bestelling houdt of niet en om de betaling af te ronden.
Is het spel toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Ook geen probleem, dan stuur je ‘m gewoon weer terug.
Je hebt niet vooraf hoeven betalen, dus hoef je je na het terugsturen ook geen zorgen meer te maken over het retour ontvangen van je geld.