fiets web afterpay

Fiets Web Afterpay

Je fiets voor 17:30 besteld en morgen al bij je thuisbezorgd? En ook nog eens betalen na ontvangst? Kan dat? Jazeker! Bij Fiets Web kun je eenvoudig bestellen en achteraf betalen met Afterpay.

[wpsm_button color=”green” size=”big” link=”https://tc.tradetracker.net/?c=36006&m=12&a=428983&r=&u=%2F” icon=”none” class=”” target=”_blank” rel=”nofollow”]Shop nu[/wpsm_button]

Bij Fiets Web koop je met Afterpay

Fietsweb.nl, een begrip in fietsen, accessoires en onderdelen voor je fiets. Ze noemen zich met recht de fietsspecialist van Nederland en tonen dan ook graag hun 8.9 gemiddelde beoordeling en BOVAG certificaat. Hun locatie in Urk is misschien niet voor iedereen het meest handige om te bereiken, maar je kunt uiteraard helemaal online terecht. Mocht je er niet uitkomen, een probleem hebben of wat willen spreken over hun advies dan kun je altijd eventjes een telefoontje plegen. Dé specialisten staan voor je klaar.

Populaire fietsen op afbetaling

cortina achteraf betalen bij fiets web

Een van de handige features van de site zijn de aanbevelingen van populaire merken. Zo zijn een aantal modellen van Cortina, zoals bijvoorbeeld de Cortina Soul, heel erg populair op dit moment. Veel andere klanten kopen deze vanwege hun kwaliteit en hun rij-gemak. Zo weet jij ook direct wat de beste merken van het moment zijn. Een hele hoop van de klanten kiest ervoor om hun fiets met afterpay te betalen, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Ruilen & retourneren van online fiets aankopen

Zoals met alle internetaankopen heb je ook hier recht van 14 dagen op zicht. Binnen die termijn kun je de fiets eenvoudig terugsturen. Ook als er iets mis mee blijkt kun je hem retourneren voor een vervangende. Hoewel het terugsturen wat lastig zal zijn gezien het formaat en omvang van zo’n pakket.

Langsbrengen in Urk kan natuurlijk ook als je een keer het uitstapje wilt maken of in de buurt woont. Zo bespaar je jezelf wellicht het risico en de kosten van een pakketzending.