Kleding met afterpay bij Zenggi

Zenggi Achteraf betalen met Afterpay

Zenggi is meer dan een modelabel, Zenggi staat voor stijl met een filosofie. Het eerste dat opvalt aan de collectie op de website van Zenggi is dat de collectie niet zomaar een gewone kledinglijn is.

Nadat Marian Wiggers veel awards heeft gewonnen met het beroemde Europese designer label Turnover vondt ze dat het tijd werd voor een nieuwe stap. Ze heeft Zenggi opgericht, wat zowel de naam is van de label als de website en heeft hiermee getracht zowel haar eigen originele en frisse stijl als haar passie voor kwaliteit tot leven te brengen. En dat is gelukt.

Voor de designers van Zenggi is het uiteraard belangrijk dat de kleding modieus is, maar daarbij ook tijdloos. Dat betekent dat zij zich volledig inspannen en trachten om ontwerpen te creëren die niet alleen vandaag trendy zijn, maar op langere termijn ook klassieke meesterstukken blijven.

Bij Zenggi geloven ze erin dat je zulke creaties kunt manifesteren door de dingen met een verfijnde blik te benaderen. Hun passie voor stoffen en kwaliteit zit diep geworteld in hun aanpak.

Bij Zenggi besparen de designers tijd nog moeite om de beste stoffen uit te kiezen die hun creaties tot leven brengen. Er wordt veelal gewerkt met stoffen als zijde, mohair wol en Japanse polyester.

Hoewel de kledingstukken van Zenggi een simpel voorkomen hebben, is wel degelijk nagedacht bij het ontwerpen van de collecties en maken ze een ontzettend stijlvolle indruk. Ze geven een boodschap van eenvoud en bescheidenheid maar zijn tegelijkertijd moeiteloos trendy en speels.

Wat biedt Zenggi Achteraf betalen

Zenggi biedt een samengestelde collectie van dameskleding bestaande uit jurken, broeken, rokken, truien en vesten, t-shirts en tops, blazers en accessoires. Vrijwel alle losse stukken zijn zeer goed te combineren met elkaar.

Zo kan je heel simpel een frisse en complete look samenstellen van een simpele top, een goed zittende broek en een fijn vest erover. Of bijvoorbeeld een klassieke combi van een chique jurk met een mooie blazer.

Op de site van Zenggi vind je ook een Trouser guide en een Wol gids. Dit zijn zeer nuttige applicaties om je helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze op de website. En mocht je het daar niet kunnen vinden hebben we nog al deze dames mode winkels voor je gevonden.

Onder de noemer Trouser guide vind je een handige wegwijzer voor de verschillende soorten broeken die het merk biedt. Zenggi heeft ze netjes voor je gesorteerd op slim fit, wide leg, regular fit en relaxed fit. Bij elke stijl wordt je bij de hand genomen over de verschillende manieren waarop je deze kunt dragen en combineren, zodat je nooit de plank misslaat.

Neem ook een kijkje in de Wol gids. Hier vind je een handige informatie over de soorten wol die Zenggi graag gebruikt, waaronder de luxueuze merino wol, alpaca wol, kasjmier wol en mohair wol. Het is ook de moeite waard om te vertellen dat alle knits van Zenggi zijn vervaardigd in Italië. Als extraatje staan er ook bruikbare tips hoe je jouw knits zo lang mogelijk mooi kan houden.

Zo zie je dat je bij Zenggi niet alleen trendy mode vindt die stijlvol en tijdloos is, maar dat er zeker ook een stukje essentiële service en adviezen worden aangeboden bij de aankoop van jouw kostbare kledingstukken.  

Betalen met Afterpay bij Zenggi

Nog een steengoede service die Zenggi haar klanten aanbiedt, is achteraf betalen met Afterpay. Zo kan je eenvoudig je luxe items eerst in huis halen en binnen 14 dagen de betaling voldoen zonder bijkomende kosten.

Wat jouw reden ook mag zijn voor het gebruiken van deze service, Zenggi wil haar klanten graag tegemoet komen. Heb je dus een prachtig exemplaar op het oog bij Zenggi, stop het maar gerust in je winkelwagentje, de betaling kan later met Afterpay.