Kleertjes.com Afterpay

De naam van deze leuke webwinkel zegt al genoeg. Bij Kleertjes.com vind je uiteraard kleertjes!
Kleertjes.com afterpay staat bekend om haar uitgebreid assortiment aan moderne en hippe kinderkleding van verschillende populaire merken.
Kleertjes voor jongens en meisjes en ook nog kleertjes voor baby’s.
Zij vertegenwoordigen maar liefst 150 plus topmerken zoals Tommy Hilfiger, Tumble ‘N Dry, Le Chic, Adidas, Babyface, Noppies, Car Jeans om nog maar een paar op te noemen.

Hun website staat bol van de allerlaatste modetrends voor kinderkleding en wordt regelmatig geupdate. Er is heel veel te zien en iedereen komt aan bod, ook budget shoppers! Want onder de noemer outlet kun je hele trendy kleertjes vinden met een leuke korting. Dat is altijd handig met groeiende kinderen.

[wpsm_button color=”green” size=”big” link=”https://tidd.ly/3BwPREn”]Shop nu[/wpsm_button]

Wie is Kleertjes.com?

Kleertjes.com werd in 2003 opgezet door Claudia Willemsen vanuit haar zolderkamer. Als actieve moeder en zakenvrouw had ze een behoefte aan Nederlandse webwinkels met leuke kinderkleding. Omdat ze deze niet kon vinden, besloot ze om Kleertjes.com te starten.

Ze is van mening dat het gemak van het online kopen van kinderkleding een absolute must is voor de hedendaagse drukbezette moeders, die waarschijnlijk ook nog eens carrièrevrouwen zijn. Haar concept sloeg meteen aan bij consumenten en daarmee kon Kleertjes.com zich ontwikkelen tot een solide onderneming.
Kleertjes.com is ondertussen uitgegroeid tot de grootste online winkel in merkkleding en schoenen voor baby’s en kinderen.

Wat vind je bij kleertjes.com?

Het assortiment van Kleertjes.com bestaat uit verschillende hippe items van kinderkleding en schoeisel voor jongens, meisjes en baby’s.
De lijn die loopt door alle collecties heen is niet van één aard, maar verschilt iedere keer per seizoen. Het hang er helemaal van af welke trends op dat moment gelden en in zijn. De inkopers van Kleertjes.com houden dit goed in de gaten en kopen de meest gewilde en populaire items voor elk moment.

Wat dus gezegd kan worden is dat de kleertjes altijd heel erg bij de tijd zijn en zeker passen bij de stijl van jouw kind.
Kleertjes.com kleed jouw kind aan van top tot teen en voor elke gelegenheid. Van ondergoed tot broeken en jeans, van t-shirts en tops tot een blazer of jas, en van een jurkje tot een romperpakje of stevige schoenen. Het assortiment is werkelijk enorm uitgebreid.
Behalve vrijetijdskleding, hebben ze bijvoorbeeld ook feestkleding, badkleding, regenkleding, sportkleding en winter- en skikleding. Ook voor handige accessoires zoals mutsen, petten, riemen en sjaals kan je er terecht. Bij Kleertjes.com wordt werkelijk overal een mouw aan gepast.

Waarom Kleertjes.com afterpay?

De handig filters op de website zorgen ervoor dat je een goed overzicht krijgt op de verzameling aan modieuze kleertjes. Maak dus gerust gebruik van de filters om zodoende gericht de geschikte items te vinden voor jouw kind. Zo verlies je geen tijd en ben je snel geholpen.

Om nog meer tijd te besparen kan je voor 22:30u jouw bestelling plaatsen en deze wordt de volgende werkdag al geleverd. De verzending gratis vanaf € 49,- en ontvang je ook nog een leuke verrassing bij iedere bestelling. Mooi toch?
Heb je een vergissing gemaakt in de maat, geen paniek! Met een 101 dagen retourrecht kan je het artikel vanuit Nederland en België gratis retourneren.

Achteraf betalen met AfterPay

Jouw betaalmethode mag je zelf kiezen. Kleertjes.com wil zoveel mogelijk mensen bereiken en biedt daarom verschillende alternatieven om jouw bestelling af te ronden.

Een mooi optie die ze bieden is AfterPay. Hierbij kun je eerst de bestelling doen, het gekochte artikel thuis ontvangen en passen. De betaling wordt vervolgens achteraf voldaan met kleertjes.com afterPay. Je kunt erop vertrouwen dat dit veilig en betrouwbaar wordt verwerkt.
Je hebt nu dus genoeg redenen om een kijkje te nemen bij Kleertjes.com voor al jouw kinderkleding. Je mag een uitgebreid assortiment, zeer goede merken en het zalig gemak van online winkelen verwachten. Veel plezier met winkelen!