Afterpay bij kampeertopper coppens

Achteraf betalen met afterpay bij Kampeertopper

Vakantie, vakantie, oh heerlijke tijd! Na maandenlange noeste arbeid is een welverdiende vakantie op zijn plaats. Even er tussenuit om bij te komen van alledag om wat meer tijd te besteden aan je gezin en geliefden.

We kijken allemaal met veel verlangen uit naar zo een heerlijke vakantie. En wie het goed wil doen, gaat goed voorbereid de vakantie in. Om zoveel mogelijk van je vakantie te genieten is het een must dat je vakantieplannen van tevoren al zijn uitgewerkt en geregeld.

Kampeertopper kan je hierbij zeker een handje helpen. Voor mensen die hun vakantie graag kamperend doorbrengen is Kampeertopper het beste adres met de meest uitgebreide collectie aan kampeerartikelen voor een onvergetelijke vakantie.

Wat biedt Kampeertopper?

Bij Kampeertopper vind je de volledige uitrusting voor een geslaagde vakantie op de camping.

Inmiddels is de winkel overgegaan in Coppens en nog groter dan voorheen. Als we zeggen volledige uitrusting dan bedoelen we echt alles en dan ook alles wat je nodig zou hebben. Bij Kampeertopper vind je caravans en campers, tenten, kampeerartikelen, casual en outdoor kleding en nog veel meer.

In de ruime showroom in Best kan je met gemak de vele moderne caravans en campers bezichtigen, zowel de nieuwe als de gebruikte. Klinkende namen zoals Hobby, Sterckeman, Swift caravans en Carado campers komen voor in hun uitgebreide collectie.

Hun breed assortiment wordt steeds geüpdatet met de nieuwste modellen caravan en campers, waarvan de meeste uit voorraad leverbaar zijn.

Kampeertopper is een ervaren specialist in de camping-business en mag zichzelf daarom officieel dealer noemen van Hobby en Swift-caravans.

Hun ervaring strekt niet slechts tot uitstekend advies bij de aankoop van een caravan of camper, maar je kan ook rekenen op hun aftersale service.

Kampeertopper heeft namelijk haar eigen moderne Service Center waar je terecht kunt voor het servicen van jouw caravan of camper. Zij assisteren niet alleen met de normale onderhoudsbeurt, maar ook de op-, aan- of inbouw van accessoires.

Ook schade-expertise en/of reparatie is deel van hun deskundigheid. Zodoende kan je veilig en met een gerust hart op vakantie.

Verder is Kampeertopper ook bekend om haar ruime verzameling aan tenten. De meest populaire modellen zijn opgezet in de showroom in Best. De collectie bestaat onder andere uit verscheidene modellen voortenten en luifels, die heel mooi aansluiten als uitbouw op je caravan of camper.

Kampeertopper heeft ook andere soorten tenten, zoals schuurtenten, koepeltenten, partytenten en zelfs douche/toilet-tenten. Ook alle bijbehorende attributen kan je er vinden, zoals grondpennen, tochtstroken, tentstokken en nog veel meer.

Ze zullen meer hebben op het gebied van outdoor, wintersport en wandelkleding dan deze sportkledingwinkels waar je met Afterpay kunt betalen, maar het zijn dan ook specialisten.

Wat neem je nog meer mee?

Het idee van kamperen is om je zoveel mogelijk thuis te voelen op de camping, terwijl je van huis bent. Je neemt dus mee wat noodzakelijk is zonder dat je inlevert op comfort.

Het avondeten koken op houtvuur bijvoorbeeld, lijkt wel heel leuk, maar gemak dient nou eenmaal de mens, dus waarom niet koken op een gascomfoor? Dit is niet alleen stukken gemakkelijker, maar wint enorm veel tijd. Tijd die je beter kan besteden aan je familie.

Kampeertopper heeft alles wat je maar kan bedenken om je vakantie zo geriefelijk en leuk mogelijk te maken.

Ze hebben keukenapparaten, kookgerei, servies en bestek, BBQ sets, kampeermeubilair z.a. stoelen, tafels en campingkasten, koelelementen, koelboxen, koeltassen, slaapmatten, luchtbedden, pompen en noem maar op!

Afterpay bij Kampeertopper

Om al haar topproducten aan de man te kunnen brengen heeft Kampeertopper ook de service van achteraf betalen voor haar online webshop. Koop je een artikel online, dan kan je dit achteraf betalen met Afterpay.

Afterpay verzorgt de complete verwerking voor dit betaalproces. Ben je al bekend bij Afterpay dan kan je aankopen doen tot €400. Kampeertopper vind het belangrijk dat je onbezorgd op vakantie kan en zorgt ervoor dat je alles in “huis” hebt, terwijl je van huis bent.