Greenmobile refurbished telefoons met afterpay

Achteraf betalen met AfterPay bij Green Mobile

Wist je dat bij het produceren van een gemiddelde smartphone wel 16kg aan CO2 verbruikt wordt? Bij Green Mobile vind je refurbished smartphones en andere apparaten, zoals tablets en MacBooks. Refurbished betekent opgeknapt en bijna zo goed als nieuw. Echter omdat de apparaten al een keer gebruikt zijn, zijn ze een stuk voordeliger en vooral ook een stuk vriendelijker voor het milieu. 

Iedereen heeft wel een smart device

Van tablet tot mobiele telefoon, iedereen heeft tegenwoordig wel minstens één smart device en kan bijna niet meer zonder. Maar wat doe je nou als je mobiel stuk gaat? Of je bent em onverhoopt ergens kwijtgeraakt? 

Dan koop je simpelweg een nieuwe. Maar technologie is niet goedkoop. Wie met de allernieuwste iPhone wil rondlopen moet daarvoor best veel geld neertellen. 

Refurbished smartphones en meer bij Green Mobile

Maar wist je dat het opknappen van een mobiele telefoon veel efficiënter is en bovendien is het ook milieuvriendelijker? Het aanschaffen van een refurbished smartphone of tablet blijkt een goedkoper en ecologisch alternatief te zijn. Dit is precies waar Green Mobile zich op richt. 

Green Mobile is een webshop die gespecialiseerd is in refurbished smartphones, tablets en laptops. Green Mobile staat achter het idee dat het milieuvriendelijker is om een phone te repareren in plaats van een nieuwe te kopen.

Ze hebben met de verkoop van hun phones ondertussen al 239840kg CO2 bespaard. Je vind de beste merken bij Green Mobile. Van de nieuwste iPhones in topconditie tot de laatst uitgekomen Samsung of Huawei phones.

Ook kun je even rondsnuffelen in de outlet, waar je nog scherpere prijzen vindt. Alle refurbished smartphones van Green Mobile zijn simlockvrij dus je hebt geen gedoe met abonnementen.

Ook voor reparatie van jouw phone kun je terecht bij Green Mobile

Heb je je toestel ergens laten vallen en werkt de touchscreen niet meer? Geen nood! Je hoeft in dit geval echt niet meteen op zoek te gaan naar een gloednieuwe smartphone. 

Green Mobile is ook in staat om jouw defecte mobiel of tablet te repareren. Dit concept heeft zeker tal van voordelen voor mens en milieu. 

Je bespaart jezelf niet alleen de centjes voor een nieuwe gadget, maar je kan je oude vertrouwde phone weer als normaal gebruiken in plaats van dat het ergens op de vuilnisbelt ligt. Dat zijn meerdere vliegen in een klap als je ‘t ons vraagt.

Dubbel groen met Green Mobile

Stuur de defecte phone naar Green Mobile, zodat het technische team eens kan kijken of het nog te repareren is. Als het slechts om een touchscreen gaat, dan kunnen ze dat zeker.

Wil je liever een nieuwe phone bestellen bij Green Mobile? Dan kun je je oude phone ook simpelweg inleveren voor een cash-back voucher waarmee je korting krijgt op jouw aankoop. 

Jij hebt een zo goed als nieuwe smartphone met het nieuwste model. En na een opknapbeurt krijgt jouw oude telefoon dan ook weer een tweede leven. Je kunt de waarde van jouw oude smartphone makkelijk zelf berekenen op de website van Green Mobile. 

Fantastische service en ook accessoires bij Green Mobile

Naast verkoop en reparatie biedt Green Mobile ook een prima klantenservice. Als je een smartphone of ander product bij Green Mobile aanschaft en niet tevreden bent, mag je die zonder problemen omruilen voor een andere. 

Bovendien krijg je 24 maanden garantie op alle producten en wordt je mobiel ook nog tot aan huis geleverd. Met de Thuiswinkelwaarborg stempel en een gemiddelde klantreview cijfer van 8.5 weet je zeker dat je wel goed zit bij Green Mobile. Met een smartphone of een tablet komen natuurlijk ook de nodige accessoires bij kijken. Die kan je ook vinden bij Green Mobile. We hebben het dan over de leuke hoesjes, cases en screenprotectors en de geschikte earpods of de opladers

Achteraf betalen met AfterPay op GreenMobile.nl

Bij Green Mobile worden verschillende betalingsmethodes aangeboden. Er bestaat naast iDeal en creditcard de mogelijkheid om achteraf te betalen met AfterPay

Je bestelt dus eerst je nieuwe smartphone en laat het aan huis leveren. Pas indien je over alles tevreden bent hoef je de betaling te voldoen. Ga groen met je volgende smartphone en bestel deze bij Green Mobile!