Bomont met Afterpay

Achteraf betalen met Afterpay bij Bomont

In een wereld waarin we vaak haast hebben en onze tijd zo efficiënt mogelijk willen besteden, doen we graag zoveel mogelijk online. Daarom surfen we op het internet om verschillende aankopen te doen, zoals het scoren van een nieuwe outfit of het vinden van de leukste eettafel.

Online winkelen is helemaal van deze tijd. Een webshop is namelijk 24/7 open, dus je hoeft je nooit te haasten om op tijd bij een winkel te kunnen zijn. Het online shoppen naar kleding en woonartikelen is ontzettend populair.

Een geweldige optie om online te winkelen naar zowel kleding als woonaccessoires is de webshop van Bomont. Door het uitgebreide aanbod is Bomont een populaire webshop voor jong en oud.

Shoppen bij Bomont


Bomont is van oorsprong een Zeeuwse retailer met kleding en woonartikelen voor het hele gezin. Er zijn op dit moment 9 fysieke winkels in Nederland plus de geweldige Bomont webshop.

Bomont verkoopt kleding voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Daarnaast bieden ze een uitgebreid woonassortiment aan van accessoires, meubels, verlichting, textiel en meer.

De kledingcollectie is zeer uitgebreid en bestaat uit topmerken zoals Maison Scotch en Superdry. Daarnaast biedt Bomont kleding aan van hun eigen merk ¨Bomont¨. Het huismerk is luxe en tegelijkertijd bescheiden, waardoor iedereen zich comfortabel voelt in de Bomont stijl.

Kleding


Shoppen naar kleding in de webshop van Bomont word je erg makkelijk gemaakt door de onderverdeling in categorieën, topmerken en highlights. Zo vind je meteen waar je naar op zoek bent of kijk je met gemak rond in de webshop.

In de webshop van Bomont vind je in de kledingrubriek ook schoenen, tassen en accessoires, om zo je outfit meteen compleet te maken. Voor zowel vrouwen, mannen als kinderen is er een groot aanbod van verschillende merken en prijzen.

Afgeprijsde artikelen worden overzichtelijk weergeven in het tabblad ¨sale¨ waardoor je op een makkelijke manier aankopen kunt doen met korting.

Of je nou op zoek bent naar de nieuwste mode van de beste merken, of juist iets minder te besteden hebt, voor iedereen is er wat te vinden bij Bomont.

Woonaccessoires


In de webshop vind je trendy woonaccsessoires, meubels, verlichting, textiel en keukenartikelen. Geweldige merken op het gebied van living worden aangeboden zoals Be Pure Home, Riviera Maison en Riverdale. Daarnaast is er een groot aanbod van huismerk artikelen in de ¨Bomont Collection¨.

Voor welk merk je ook gaat, de webshop biedt artikelen aan om je huis nog mooier te maken. Bomont zorgt ervoor dat je huis straalt in de stijl die jij kiest.

Achteraf betalen met Afterpay

Klanttevredenheid is uiterst belangrijk voor Bomont. Dit komt onder andere voort uit de geweldige klantenservice. Als je een vraag hebt, wordt deze altijd binnen 24 uur beantwoord. Daarnaast ontvang je de bestelling altijd binnen 1-2 werkdagen thuis, net als bij winkels als Omoda.

Ook biedt de webshop uitgebreide betalingsmogelijkheden. Op deze manier kun je als klant zelf kiezen hoe en wanneer je betaalt.

De webshop biedt de mogelijkheid om achteraf pas te betalen met Afterpay. Door dit betalingssysteem hoef je pas te betalen nadat je de bestelling thuis hebt ontvangen. Dit geeft je de tijd en ruimte om je bestelde kleding of interieurartikelen thuis nog eens goed te bekijken, zonder meteen te hoeven betalen.

Betalen met Afterpay is makkelijk en veilig voor de klant. Voor maar € 0,95 betaal je bij Bomont met Afterpay. Je ontvangt een factuur via e-mail binnen 5 dagen na het ontvangen van je bestelling. Hierna heb je 14 dagen de tijd om je betaling te voldoen.

Geniet van eindeloos winkelen naar de mooiste kleding en woonaccessoires bij de webwinkel van Bomont en betaal pas achteraf met Afterpay.