omoda homepage

Winkelen en achteraf betalen bij Omoda

Omoda is een winkel waar je kleding en accessoires kunt bestellen en waar het mogelijk is achteraf te betalen. Omoda is een keten met filialen in veel steden verspreid over het hele land. Je hoeft niet per se naar één van de vele filialen, want je kunt ook gemakkelijk online bestellen.

Wil je graag meer weten over Omoda, maar ook over het achteraf betalen? Lees dan verder!

Wat voor winkel is Omoda?

Omoda is een Nederlandse schoenenwinkel, met fysieke winkels en een webshop.

Omoda is een echt Nederlandse schoenenwinkel met vestigingen verspreid over het hele land. Er is er ook nog eentje in Antwerpen. Het Zeeuwse bedrijf begon jaren geleden met een aantal fysieke winkels onder de naam Verton. Het bedrijf breidde steeds verder uit en veranderde de naam in 2000 naar Omoda.

Omoda opende haar webshop in 2007. Sindsdien won Omoda al meerdere malen de Thuiswinkel-awards in de categorie schoenen. En al hebben ze slechts één fysieke winkel in het buitenland, de webshop is al wel beschikbaar in meerdere landen, namelijk België, Duitsland en Frankrijk. De webshop van Omoda is inmiddels zo uitgebreid dat er elke dag een klantendienst actief is en klaarstaat om je te helpen met al je vragen.

Wat is het assortiment van Omoda?

Omoda  heeft een ruim aanbod van schoenen en accessoires.

Omoda is een winkel gespecialiseerd in schoenen en accessoires, voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Ze hebben een ruime keuze in schoenen en tassen. Maar ook riemen, hoeden, sokken, sjaals, horloges en portemonnees behoren tot het ruime assortiment van Omoda. Dit is slechts een greep uit het aanbod. Omoda biedt nog veel meer accessoires aan.

Veel verschillende merken.

Naast het huismerk van Omoda verkoopt Omoda ook andere topmerken. Voorbeelden hiervan zijn Gabor, Adidas en Nike. Maar ook dit is slechts een kleine greep uit het aanbod van Omoda. De winkel heeft werkelijk een heel divers aanbod met vele verschillende merken. Er is voor iedereen wel iets leuks te vinden.

Uitstekende kwaliteit.

Alle producten uit het assortiment van Omoda zijn producten van hoge kwaliteit.  De kwaliteit is niet te vergelijken met de kwaliteit van producten uit goedkopere winkels. Als je bij Omoda iets koopt, weet je zeker dat je een product van hoge kwaliteit in huis haalt, waar je lange tijd mee kunt doen. Je kunt dus zonder zorgen mooie mode online bestellen bij Omoda. Kun je nog geen keuze maken? Kijk dan hier voor nog meer leuke tassen die je ook achteraf kunt betalen!

Online bestellen bij Omoda.

Online bestellen is erg gemakkelijk. Het volledige aanbod van Omoda is online beschikbaar. Is iets in de winkel uitverkocht, dan is het nog wel in de webshop verkrijgbaar. Ook is er een app waarmee je bestellingen kunt doen. Én er is gratis verzending beschikbaar voor leden van de Omoda-club.

Online bestellen heeft natuurlijk veel voordelen ten aanzien van echt winkelen. Je kunt winkelen op elk moment van de dag en daarnaast hoef je niet fysiek naar een winkel te gaan. Al heeft Omoda bijna twintig filialen verspreid over het land,  maar misschien zit er net geen winkel bij jou in de buurt. En als er wel eentje vlakbij zit, moet je nog de tijd vinden om er naar toe te gaan.

Een bijkomend voordeel is dat Omoda haar volledige aanbod online beschikbaar heeft. Ga je naar een vestiging, dan loop je altijd het risico dat het item dat jij wilt kopen uitverkocht is. De webshop van Omoda is altijd volledig up-to-date, dus als je een product niet kunt vinden in de webshop, weet je zeker dat het helemaal uitverkocht is. Omoda heeft ook een eigen app, je kunt dus altijd en overal met je smartphone nieuwe schoenen of een leuke tas bestellen.

Gek op tassen en Sale

Het bezorgen van de gekochte producten gebeurt binnen een paar werkdagen. Als je lid bent van Club Omoda is dit bovendien gratis.

Lid zijn van Club Omoda heeft nog meer voordelen: je krijgt spaarpunten op alles wat je besteed en met die spaarpunten krijg je korting op volgende aankopen. Ook krijg je een kortingscode voor je verjaardag.

Achteraf betalen bij Omoda.

Omoda werkt samen met Klarna. Je betaalt je aankoop pas als je zeker weet dat je hem wilt houden. Dit gebeurt op een makkelijke en veilige manier.

Het achteraf betalen bij Omoda gaat via Klarna. Met Klarna kun je schoenen of accessoires bestellen en vervolgens wachten tot je ze hebt ontvangen. Daarna beslis je of je ze wilt houden en dan betaal je pas. Heel gemakkelijk dus.

De betaling gebeurt niet automatisch, dus er wordt geen geld van je rekening gehaald zonder jouw toestemming. En je kunt ook niet vergeten te betalen, want Klarna zal je herinneringen sturen.

Als je Klarna niet alleen voor Omoda gebruikt, maar ook voor andere webshops, biedt het je een goed overzicht van al je aankopen. Het is dus heel makkelijk en betrouwbaar om pas achteraf te betalen bij Omoda, zowel voor jou als voor Omoda zelf.

Conclusie

Winkelen en achteraf betalen bij Omoda is ideaal!

Omoda is een Nederlandse winkel met een erg ruim aanbod in schoenen, tassen en accessoires, voor werkelijk iedereen: jong en oud.

Het is één van de betere damesmodewinkels waarbij je online kunt bestellen en pas achteraf betalen. En natuurlijk is dat niet alleen voor dames, maar ook voor heren en kinderen.

Online bestellen bij Omoda is heel makkelijk. Je hoeft geen tijd vrij te maken om naar een fysieke winkel te gaan en het volledige aanbod is in de webshop overzichtelijk te vinden. Je krijgt je aankoop gratis thuisbezorgd als je lid bent van Club Omoda.

Bovendien heeft Omoda een handige app ontwikkeld, waarmee je nog makkelijker kunt bestellen. En de betaling achteraf heeft Omoda prima geregeld met Klarna. Het biedt de mogelijkheid voor een veilige en makkelijke manier om pas achteraf te betalen.