Achteraf betalen Bol.com

  • Bol.com site
  • Innovatie bij bol

Achteraf betalen Bol.com

Eigenlijk zijn het vele winkels in één. Online retailer Bol.com heeft namelijk naast haar eigen spullen ook nog artikelen van heel veel aanbieders. Hiermee volgen ze het grote internationale voorbeeld van Amazon, laat anderen toe op je platform en zie je aanbod snel groeien. Achteraf betalen is dan ook weer de volgende stap in de service die je krijgt bij Bol.com, maar heeft een retailer met zo’n grote naam dat ook wel nodig?

Shop nu

Bol is eigenlijk een groot warenhuis

achteraf betalen bij bolShops in shop zijn ondertussen niet meer weg te denken in deze wereld. Kijk bijvoorbeeld naar de geheel vernieuwde Bijenkorf filialen. Een megawinkel natuurlijk zelf al, maar ze maken alles ook net nog weer wat luxer door grote merken hun eigen winkeltje in het pand te geven, gelijk bij de ingang. Bij binnenkomst springt het goud en de luxe je gelijk in het oog, en dat straalt dan ook gelijk de hele winkel uit. Bol is ook zo’n warenhuis, maar dan online.

Iedereen mag via het platform hun waren aanbieden, zij het na strenge selectie en controle van hun online team. Is het dan wel handig en mogelijk om achteraf betalen aan te bieden? Ieder heeft zo zijn eigen levertermijnen en voorwaarden en het is daarom moeilijk om aan te geven in algemene zin wanneer het artikel wordt geleverd. Toch weerhoudt dat ze niet om een termijn van 14 dagen betaling na ontvangst aan te bieden op de meeste orders. Voorwaarden zijn alleen dat je het in het verleden niet een keer te bont hebt gemaakt bij het plaatsen van een bestelling bij ze. Als je niet netjes betaalt wordt de mogelijkheid geblokkeerd.

Bij bol.com kun je ook achteraf betalen

Bij AH ophalen met bol.com en toch achteraf betalen

En dat is natuurlijk ook wel nodig om het voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te houden. Zo kan deze online gigant een mooi en groot aanbod leveren, vaak nog dezelfde dag in één van de AH supermarkten, of de volgende dag thuis als je voor 23u je bestelling hebt geplaatst. Een uitstekende service en de mogelijkheden om gebruikt te maken van “achteraf betalen bol.com” style, ook als je kiest om je pakketje af te halen bij de AH.

Ook bij bol.com kun je achteraf betalen

Search