Bol.com site

Achteraf betalen Bol.com

Eigenlijk zijn het vele winkels in één. Online retailer Bol.com heeft namelijk naast haar eigen spullen ook nog artikelen van heel veel aanbieders. Hiermee volgen ze het grote internationale voorbeeld van Amazon, laat anderen toe op je platform en zie je aanbod snel groeien. Achteraf betalen is dan ook weer de volgende stap in de service die je krijgt bij Bol.com, maar heeft een retailer met zo’n grote naam dat ook wel nodig?

[wpsm_button color=”green” size=”big” link=”https://bit.ly/3Ohd5B8″]Shop nu[/wpsm_button]

Bol is eigenlijk een groot warenhuis

achteraf betalen bij bol

Shops in shop zijn ondertussen niet meer weg te denken in deze wereld. Kijk bijvoorbeeld naar de geheel vernieuwde Bijenkorf filialen. Een megawinkel natuurlijk zelf al, maar ze maken alles ook net nog weer wat luxer door grote merken hun eigen winkeltje in het pand te geven, gelijk bij de ingang. Bij binnenkomst springt het goud en de luxe je gelijk in het oog, en dat straalt dan ook gelijk de hele winkel uit. Bol is ook zo’n warenhuis, maar dan online.

Iedereen mag via het platform hun waren aanbieden, zij het na strenge selectie en controle van hun online team. Is het dan wel handig en mogelijk om achteraf betalen aan te bieden? Ieder heeft zo zijn eigen levertermijnen en voorwaarden en het is daarom moeilijk om aan te geven in algemene zin wanneer het artikel wordt geleverd. Toch weerhoudt dat ze niet om een termijn van 14 dagen betaling na ontvangst aan te bieden op de meeste orders. Voorwaarden zijn alleen dat je het in het verleden niet een keer te bont hebt gemaakt bij het plaatsen van een bestelling bij ze. Als je niet netjes betaalt wordt de mogelijkheid geblokkeerd.

Bij bol.com kun je ook achteraf betalen

Bij AH ophalen met bol.com en toch achteraf betalen

En dat is natuurlijk ook wel nodig om het voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te houden. Zo kan deze online gigant een mooi en groot aanbod leveren, vaak nog dezelfde dag in één van de AH supermarkten, of de volgende dag thuis als je voor 23u je bestelling hebt geplaatst. Een uitstekende service en de mogelijkheden om gebruikt te maken van “achteraf betalen bol.com” style, ook als je kiest om je pakketje af te halen bij de AH.

Op afbetaling en gespreid betalen bij Bol.com | Wat moet ik weten?

Bol.com heeft ondertussen een heel groot aanbod, eigenlijk wel een gigantisch groot aanbod aan allerlei verschillende artikelen en je hebt de keuze voor “op afbetaling bol.com”. Waar ze begonnen met boeken is het ondertussen veel groter met allerlei electronica en games en geurtjes en sieraden.

Sinds de start hebben ze vele mogelijkheden aangeboden zoals voor 23u besteld morgen nog thuis én zelfs nu ook onlangs de mogelijkheid om je pakket dezelfde dag nog te ontvangen of eventueel bij Albert Heijn af te halen

De Amazon van de lage landen worden ze ook wel genoemd. Door hun groot assortiment maar ook door de mogelijkheid van andere partijen om op hun platform te verkopen. Zo kunnen ze hun assortiment steeds verder en verder uitbreiden zonder helemaal echt alles op voorraad te hebben.

Zo gaat het er aan toe om een pakje bij je te krijgen:

(bekijk het bol.com aanbod)

Zo groeit Bol.com van investeerder naar investeerder van Bertelsmann naar een private equity investeerder en uiteindelijk nu als dochter van Ahold. Nog meer mogelijkheden voor distributie voor beide partijen, dus een logische volgende stap.

Er worden bij ons veel vragen over gesteld en daarom nu maar eens en voor altijd het antwoord.

Kan ik bij Bol.com op afbetaling kopen?

Helaas is het niet mogelijk om bij Bol.com op afbetaling te kopen. Wellicht gaan ze het in de toekomst nog veranderen maar op het moment bieden ze deze mogelijkheden niet aan.

Het vervelende is, dat ze zo groot zijn en je er eigenlijk voor alles wel terecht kan. Er is eigenlijk voor Nederland niet een andere online speler met zo’n ruim aanbod. Wél hebben je hele grote andere ketens die elk op hun eigen gebied een reuze groot aanbod kunnen bieden.

Zo kun je wellicht niet in één keer voor alles slagen bij maar één winkel, maar bij elkaar overstijgen ze misschien het aanbod van Bol.com nog wel. Wij hebben ze hier op een rijtje. Anders kun je natuurlijk ook altijd nog hier klikken om te shoppen bij bol.com.

En altijd kun je nog wel gemakkelijk bij ze kopen uiteraard ook met achteraf betalen, alleen niet in termijnen:

Waar kan ik wel gespreid betalen?

Als het je gaat om een winkel waar je wel gespreid kunt betalen en hoef je niet per se bij bol.com te kopen, dan raad ik zelf Wehkamp.nl aan.

Het is naast bol een van de grootste online warenhuizen waar ze letterlijk bijna alles hebben. Ooit begonnen en groot geworden op het gebied van textiel en kleding hebben ze nu bijna alles wat je je kunt bedenken, zoals:

  • speelgoed
  • kleding
  • elektronica
  • meubels en woonaccessoires
  • computers

Bekijk hier het aanbod van Wehkamp