Wehkamp achteraf betalen

  • Achteraf betalen bij Wehkamp

Wehkamp is een van die winkel warenhuizen waar je heel veel verschillende artikelen kunt kopen. Het mooie ervan is, dat ze ook nog eens hun eigen vorm van achteraf betalen aanbieden. Bestel gemakkelijk online en reken later af.

Shop nu

Wehkamp achteraf betalen met hun eigen service

De mogelijkheid voor wehkamp achteraf betalenZe noemen het zelf “makkelijk, transparant en veilig en vertrouwd”. Met veel focus op de extra dienstverlening die het hun klanten kan bieden. Ze gaan zelfs nog een stapje verder dan slechts achteraf betalen, want lenen en betalen in termijnen zijn zelfs ook nog opties waarmee je je bestelling kunt betalen.

Je ontvangst eerst je producten thuis en hoeft daarna pas te betalen. Verder betaal je altijd alleen voor wat je houdt. Dat is het transparante gedeelte van hun deal. Het gemakkelijke is dat je achteraf gemakkelijk met iDeal kunt betalen via je eigen bank. Je krijgt namelijk een betaallink en kunt via je online account bij Wehkamp inloggen en achteraf afrekenen.

Achteraf betalen op meer dan 180.000 Wehkamp producten

Wist je ook al dat Wehkamp al meer dan 180.000 producten online verkoopt. Dit zijn product in zeer uiteenlopende categorieën van dames- en herenkleding tot gereedschap. Voor alles kun je bijna wel terecht bij het assortiment van deze online shopping reus. En het wordt nog leuker met alle leuke meubels en huis-accessoires die ze hebben.

Ik kwam zelf voor het eerst met ze in aanraking bij een goede game deal. Ik was het internet aan het afzoeken naar een plek om een best wel nieuwe game te kopen als cadeautje, en Wehkamp had hem overduidelijk het goedkoopste. En dat kwam omdat ze er een fijne deal van hadden gemaakt een paar weken na de release.

Ook op zoek naar jouw deal? Of het nou mooi & gezond is of sport & vrije tijd. Kleding, elektronica en nog veel meer koop je uiteraard met Wehkamp achteraf betalen.

Wehkamp online warenhuis

Search