Achteraf betalen bij Wehkamp

Wehkamp achteraf betalen en op afbetaling in termijnen

Wehkamp is een van die winkel warenhuizen waar je heel veel verschillende artikelen kunt kopen. Het mooie ervan is, dat ze ook nog eens hun eigen vorm van achteraf betalen aanbieden. Bestel gemakkelijk online en reken later af.

[wpsm_button color=”green” size=”big” link=”https://prf.hn/click/camref:1011l349m/pubref:onlinebestellen/destination:https://prf.hn/l/Gq4ak35″ icon=”none” class=”” target=”_blank” rel=”nofollow”]Shop nu[/wpsm_button]

Wehkamp achteraf betalen met hun eigen service

De mogelijkheid voor wehkamp achteraf betalenZe noemen het zelf “makkelijk, transparant en veilig en vertrouwd”. Met veel focus op de extra dienstverlening die het hun klanten kan bieden. Ze gaan zelfs nog een stapje verder dan slechts achteraf betalen, want lenen en betalen in termijnen zijn zelfs ook nog opties waarmee je je bestelling kunt betalen.

Je ontvangst eerst je producten thuis en hoeft daarna pas te betalen. Verder betaal je altijd alleen voor wat je houdt. Dat is het transparante gedeelte van hun deal. Het gemakkelijke is dat je achteraf gemakkelijk met iDeal kunt betalen via je eigen bank. Je krijgt namelijk een betaallink en kunt via je online account bij Wehkamp inloggen en achteraf afrekenen.

Achteraf betalen op meer dan 180.000 Wehkamp producten

Wist je ook al dat Wehkamp al meer dan 180.000 producten online verkoopt. Dit zijn product in zeer uiteenlopende categorieën van dames- en herenkleding tot gereedschap. Voor alles kun je bijna wel terecht bij het assortiment van deze online shopping reus. En het wordt nog leuker met alle leuke meubels en huis-accessoires die ze hebben.

Ik kwam zelf voor het eerst met ze in aanraking bij een goede game deal. Ik was het internet aan het afzoeken naar een plek om een best wel nieuwe game te kopen als cadeautje, en Wehkamp had hem overduidelijk het goedkoopste. En dat kwam omdat ze er een fijne deal van hadden gemaakt een paar weken na de release.

Ook op zoek naar jouw deal? Of het nou mooi & gezond is of sport & vrije tijd. Kleding, elektronica en nog veel meer koop je uiteraard met Wehkamp achteraf betalen.

Op afbetaling kopen bij Wehkamp

Een van de grote rising stars van de online warenhuizen is Wehkamp en dat is grotendeels te danken aan hun goede betaalbeleid. Als een van de eersten kon je al op afbetaling kopen bij Wehkamp, en die strategie blijven ze nog steeds aanhouden.

Veel klanten hebben hier toch wel behoefte aan, zeker als je nog niet zeker weet of de partij waar je aankopen wilt gaan doen te vertrouwen is. Ondertussen is Wehkamp dat zeker en is dat bij iedereen bekend, maar er zijn nog steeds mensen die nooit of bijna nooit online kopen, en die hebben dat extra stukje vertrouwen wellicht wel nodig. Misschien ben jij er zelf ook wel zo eentje.

Maar wanneer je grotere aankopen gaat doen kan het helemaal handig zijn. Je moet toch misschien nú iets hebben. Je wasmachine is stukgegaan, of je gaat uit huis en hebt je meubeltjes nodig. Dan is het nu aanschaffen en later in termijnen betalen wellicht een optie. Op afbetaling kopen bij Wehkamp behoort tot de mogelijkheden en laat je goed informeren op de site over de tarieven en voorwaarden, dan kun je nu toch voor een goede en degelijke oplossing kiezen.