Sieraden achteraf betalen

Sieraden achteraf betalen kan met Klarna bij Avaressa

Avaressa is de sieraden webwinkel waar je unieke gepersonaliseerde sieraden kunt aanschaffen.
Zo koop je een betekenisvol cadeau voor hem/haar of voor jezelf.

Bij Avaressa gaan ze een stap verder, omzet zij niet alleen teksten graveren. Zij graveren namelijk ook baby echo’s, gezichten, vingerafdrukken en speciale tekens. Vanuit de nieuwste Trend maakt Avaressa nu ook Geboortebloem hangers met ketting. Deze zijn verkrijgbaar in verguld 18k goud – Rose Goud en sterling zilver, zoals bijna al hun sieraden.


Het grote voordeel van deze webshop is dat alle sieraden in voorraad zijn en zij zelf alles graveren, hierdoor kan er snel geleverd worden en staan zij garant voor 100% kwaliteit.

Barketting
Barketting

Een specialiteit waarmee Avaressa bekend is geworden is de Barketting deze kan op 4 zijdes gegraveerd worden. Hierdoor kan vaak iedere naam van het gezin op een zijde gegraveerd worden. Extra namen zijn ook geen probleem dit wordt opgelost voor 2 namen te plaatsen op 1 zijde met een & teken.

Bij Avaressa sieraden achteraf betalen

Achteraf betalen vinden ze bij Avaressa heel normaal “Tegenwoordig willen de klanten eerst het sieraad zien voordat er betaald wordt Heel Normaal”
Dit heeft de webshop doormiddel van Klarna achteraf betalen mogelijk gemaakt.
De focus ligt dan ook op een 100% tevreden klant “Er wordt iets waardevols voor een klant besteld” Daar doe je dan ook je uiterste best voor meld de webshop.

Speciale Kortingsactie

Avaressa heeft een speciale waardebon gemaakt voor de bezoekers van onze website. Als je nu de waardeboncode achteraf25 invult bij het bestellen van een sieraad naar keuze krijg je maar liefst 25% Korting!

Pssst deze kortingscode is onbeperkt bruikbaar dus maar er gebruik van!