score-homepage

Score achteraf betalen

Iedereen kent Score wel vanuit het straatbeeld, maar wist je ook dat ze een geheel nieuwe website hebben? Hier kun je gemakkelijk jouw stijl vinden en in je winkelwagentje plaatsen. Lekker gemakkelijk thuis shoppen én ze kunnen je helpen met betalen na ontvangst: Score achteraf betalen.

Shop je nieuwe look met Score achteraf betalen

Een van de meest uitgebreide winkels voor mannen, en helemaal gespecialiseerd. Waar veel shops vooral op vrouwen zijn gericht kun je bij Score terecht als man. Geen concessies of een aanbod wat er ook mar een beetje bij is gedaan, een gespecialiseerde winkel voor jou.

score-achteraf-betalen

Ook Score gebruikt de diensten van Klarna voor het betaalproces. Naast iDeal en creditcard kun je ook achteraf betalen, 14 dagen nadat je je order hebt ontvangen, en met Klarna is dat ook nog eens vertrouwd en veilig. Koop je je artikelen, dan hoef je het niet eerst over te maken en daarna bijvoorbeeld te wachten op het geld van eventueel je retouren. Je kijkt thuis of je alles wilt houden en vervolgens stuur je terug wat je niet nodig hebt en betaal je uiteindelijk de aangepaste factuur wanneer het jou uitkomt, binnen 14 dagen.