Parfum achteraf betalen

Wanneer je op onze pagina bent beland, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een lekker luchtje. Een geurtje, een lekker parfum. We hebben al eens een lijst voor je gepresenteerd met alle drogisterijen waar je kunt betalen na ontvangst. Veel van deze winkels bieden je ook parfums aan uiteraard want de twee zijn nauw gerelateerd. Maar toch zijn er ook nog veel mode zaken die het aanbieden. Vandaar dat we er een apart onderwerp aan hebben gewijd.

Hoe kies ik een parfum?

Hieronder volgt een lijst met alles online shops waar je terecht kunt, ook met achteraf betalen. Maar voordat je tot het online shoppen overgaat is het misschien wel handig om nog even stil te staan bij welke je dan moet kiezen. Zeker met het online winkelen kan het lastig zijn om de juiste uit te kiezen.

Meestal zul je hem al kennen, je hebt hem al gekocht en bent er bijna doorheen dus wil je een refill kopen. Of je hebt hem bij een vriendin geroken en móet hem zelf ook hebben. Er kunnen verschillende redenen zijn om er eentje online te kopen (naast geld besparen natuurlijk). Maar wanneer je ook op zoek bent naar een nieuw geurtje dan is het handig om eerst wat tips door te nemen.

Ook meer tips vind je op WeWomen.

Waar kan ik een Parfum achteraf betalen?

Online weet je misschien niet zo snel wat je krijgt. Je wilt wel een echt geurtje en daarnaast moet je je misschien afvragen of het wel goed verpakt verstuurd wordt. Als een flesje parfum helemaal kapot is gegaan bij het verzenden, dan heb je natuurlijk recht op een vervangende of anders je geld terug. De versturende partij, de webwinkel, is namelijk verantwoordelijk voor het verzenden.

Maar hoe weet je zeker dat je klacht goed wordt afgehandeld, of ook snel. Wanneer je iets bestelt heb je het gewoon snel nodig. Als je dan ook nog eens achter een vervangende aan moet gaan dan is dat gewoon heel vervelend. Je parfum achteraf betalen biedt dan uitkomst.

Hoe werkt het met betalen na ontvangst wanneer iets mis gaat?

De winkels die achteraf betalen mogen aanbieden zijn al goed gescreend op service en dienstverlening. De aanbieder van de betaalmogelijkheid kan het zich namelijk niet veroorloven dat er bij het contact tussen webwinkel en klant al iets misgaat. De betaalprovider moet namelijk óf het geld van de klant ontvangen, of een bericht van de winkel dat het geannuleerd moet worden. Vaak kiezen zij wel de kant van de klant bij een mogelijk geschil.

Het aanbieden van de mogelijkheid tot betalen na ontvangst werkt dus al als een soort voorscreening. Je weet dat de winkel in ieder geval bepaalde standaarden hoog heeft te houden. Daarnaast heb je nog niet betaald vóórdat je je order in huis hebt. Mocht het zijn misgegaan in het transport, dan hoef je in ieder geval niet direct moeite te doen om eerst je geld terug te krijgen, of een vervangende te ontvangen. Je hebt je geld nog en dat maakt een oplossing zoeken voor een vervanging een stuk gemakkelijk.

Gelukkig is het zo, zeker bij deze winkels die zijn aangesloten bij een Afterpay of een Klarna, dat je er van op aan kan dat ze er alles aan doen om de order netjes bij je te krijgen. Ze versturen dagelijks vele flesjes per post dus weten wel hoe ze het moeten verpakken. Maar mócht er dan toch iets mis gaan, dan ben je blij dat je na ontvangst pas hoefde te betalen.

Hoop dat je een lekker geurtje kunt scoren bij één van onze aangesloten winkels. Als je er nog eentje weet die ook goed te werk gaan én achteraf betalen aanbieden, laat dan even een berichtje achter en dan nemen we hem op.

 

Achteraf betalen met Klarna bij parfumerie.nl

Achteraf betalen met Klarna bij parfumerie.nl

Persoonlijke lichamelijk verzorging is een must! Voor de optimale verzorging van je lichaam is het belangrijk dat je wat tijd vrijmaakt voor jezelf en dat je de juiste producten gebruikt. Of je nou de eerste stappen neemt om jezelf die extra aandacht te geven of als je je voorraad aan verzorgingsproducten gewoon ...

Wehkamp achteraf betalen

Wehkamp achteraf betalen

Wehkamp is een van die winkel warenhuizen waar je heel veel verschillende artikelen kunt kopen. Het mooie ervan is, dat ze ook nog eens hun eigen vorm van achteraf betalen aanbieden. Bestel gemakkelijk online en reken later af. Shop nu Wehkamp achteraf betalen met hun eigen service Ze noemen het zelf "makkelijk, ...

Jackz.nl

Jackz.nl

Jackz! Helemaal gericht op mannen en mannenverzorging. Van wax, andere haarverzorging en scheermessen tot Eau de Cologne en Parfum. Om het wat gemakkelijker te maken om voor jezelf te shoppen of voor een cadeau biedt Jackz.nl achteraf betalen aan via Afterpay. Shop nu Jackz.nl en Afterpay Shopgemak en stijl staan ...

Bonodora

Bonodora

Een hele hoop geurtjes, naast persoonlijke verzorging en scheer accessoires uiteraard. Bonodora biedt niet alleen alles voor hem en haar, maar gebruikt ook nog eens Klarna om betalen na ontvangst mogelijk te kunnen maken. Shop nu Bonodora gebruikt Klarna Niet alle winkels met achteraf betalen gebruiken de ...

De Online drogist

De Online drogist

De Online drogist, de grootste 24 uurs drogist van Nederland staat er op hun website. En het is natuurlijk 24 uur per dag, ze zijn namelijk altijd online te bereiken. Marktleider in Nederland en deskundig advies. Daarmee maken ze hun naam waar. En je kunt er ook al je online drogist behoeften achteraf betalen. Shop ...

Achteraf betalen Bol.com

Achteraf betalen Bol.com

Achteraf betalen Bol.com Eigenlijk zijn het vele winkels in één. Online retailer Bol.com heeft namelijk naast haar eigen spullen ook nog artikelen van heel veel aanbieders. Hiermee volgen ze het grote internationale voorbeeld van Amazon, laat anderen toe op je platform en zie je aanbod snel groeien. Achteraf betalen ...

Search