jackz.nl afterpay homepage

Jackz.nl afterpay

Jackz! Helemaal gericht op mannen en mannenverzorging. Van wax, andere haarverzorging en scheermessen tot Eau de Cologne en Parfum. Om het wat gemakkelijker te maken om voor jezelf te shoppen of voor een cadeau biedt Jackz.nl afterpay.

Jackz.nl en Afterpay

Shopgemak en stijl staan vooraan bij Jackz. Om het shopgemak te optimaliseren hebben ze net als veel andere winkels gekozen voor betalen met afterpay. Maar met hun eigen unieke stijl weten ze vele mannen tot klant om te toveren en vele vrouwen te verleiden tot het kopen van een cadeau. Look sharp, Feel good is het motto. En dat kun je natuurlijk voor jezelf doen of krijgen van je geliefde.

Een leuk cadeau achteraf betalen

jackz.nl betalen met afterpay

Wanneer je goed naar de site kijkt zie je ook direct de insteek van verzorging als cadeau. Met giftboxen, korting en advies kom je ook als vrouw zonder verstand van zaken een heel eind. Leuke retro en anders sinds gestijlde merken zie je terugkomen in de verschillende categorie├źn als balsem, wax en pomade. Koop je cadeau of verwen jezelf met de merken voor mannen bij Jackz.nl en betaal ze met Afterpay.