Hoe werkt fifa ultimate team

Hoe werkt FIFA Ultimate team?

FIFA 22 is nog niet zo lang uit en heeft gezorgd voor veel positieve reacties, zo zijn er veel vernieuwingen, ook in FIFA Ultimate team. Maar wat zijn precies de vernieuwingen? Hoe werkt FIFA Ultimate team? Hier zullen we een duidelijke uitleg geven zodat je als een pro aan de slag kan gaan en genieten van je Ultimate team.

Verbeteringen FIFA 22

Na lang te hebben gewacht kunnen we eindelijk FIFA 22 spelen. Zoals bij elke nieuwe versie die uitkomt zijn de graphics en vele functies veel beter en dit jaar is dat geen uitzondering. Vanaf het moment dat de cover werd getoond tot en met het moment de spelers de kans kregen om eindelijk het spel te proberen, konden we niet alleen zien dat de glans en gebaren van de spelers een flinke verbetering hebben doorgemaakt, maar dat EA ook ook veel moeite heeft gedaan om de bewegingen van de spelers te verbeteren.

De bewegingen van de spelers komen erg in de buurt van real life bewegingen. Dit komt door het geavanceerde animatiesysteem die voor het eerst werd geïntroduceerd in FIFA 18 en werd voortgezet in FIFA 22.

De tactieken zijn ook veranderd. Bewegingen kunnen in elke situatie worden aangepast en er kan gebruik worden gemaakt van het nieuwe Active Touch System, die de manier waarop je de bal ontvangt en schiet verandert. Dit zorgt voor een betere controle en flexibelere bewegingen tijdens het spel.

Hoe werkt FIFA Ultimate team?

Ultimate Team is een gepersonaliseerde modus op basis van kaarten. In plaats van een al bestaand team te kiezen of spelers voor een team te zoeken, bouw je je team met kaarten die je kan kopen met geld in het spel zelf of echt geld.

Naarmate je je team verbetert, kun je ervoor kiezen om competities voor één speler, toernooien of speciale teamwedstrijden te spelen. Je kunt Ultimate Team ook meenemen naar een online platform om het op te nemen tegen andere spelers. Alles wat je doet, geeft je meer punten die je kunt gebruiken om je team te verbeteren. Wanneer je een speler vindt die niet langer een rol in je team heeft, kun je deze aan andere Ultimate Team spelers verkopen om op die manier meer geld te krijgen.

Wanneer je deze modus start zal je team niet zo bekwaam zijn als de al bestaande teams die je gebruikt in Kick Off of Carrière. De meeste zijn op niveau brons, waardoor ze relatief nog niet zo zeer effectieve individuele spelers zijn, maar je kunt nog steeds goals scoren en jezelf verdedigen in moeilijke situaties als je goede beslissingen neemt en de energieniveaus van je spelers bijhoudt.

Je zult een aantal sterren willen om de aanval te leiden; hiervoor zal je naar de winkel moeten. Je hebt de mogelijkheid om afzonderlijke FIFA Ultimate Team pakketten kopen. Spelmunten of FIFA-punten moeten eerst worden gekocht. Je hebt de mogelijkheid om afzonderlijke FIFA Ultimate Team pakketten te kopen met FIFA Coins. Deze spelmunten of FIFA-punten kunnen contant worden gekocht. Elke spelcomputer heeft zijn eigen FIFA Coins, zoals de FIFA Coins PS4.

Wanneer je de kaartpakketten opent, ontvang je een lijst aan mogelijk permanente spelers en leenspelers. Geleende spelers zijn alleen beschikbaar voor ongeveer zeven wedstrijden en hebben over het algemeen een redelijk hoge score vergeleken met permanente spelers.

FUT Division Rivals

De belangrijkste vernieuwing bij FIFA Ultimate team is Division Rivals. Dit gaat om een nieuwe modus die gericht is op de wedstrijden gedurende de week. Dit brengt ons naar speciale wedstrijden op dagen in het weekend van FUT Champions, wat ons in staat stelt om belangrijke beloningen te winnen.

Het doel is om naast het aanbieden van een aantrekkelijkere manier om het spel op werkdagen te verbeteren de dagelijkse eliminatietoernooien te elimineren. Voor EA Sports oefende dit formaat extra druk uit op de spelers, omdat ze werden gedwongen om vier opeenvolgende spellen te winnen om zich te kwalificeren voor FUT Champions.

Op deze manier wil Division Rivals een competitie zijn die het mogelijk maakt om punten te verzamelen die, als we het vereiste minimum aantal bereiken, een uitnodiging krijgen om het weekend van FUT Champions te spelen: het toernooi waarin de beste spelers meedoen en werken als voorrondes om mee te kunnen doen aan eSports toernooien.

Een andere belangrijke verandering is de vermindering van wedstrijden op weekenddagen. 40 wedstrijden was volgens velen nogal overdreven dus dit is teruggebracht naar 30 wedstrijden.

FIFA 22 heeft veel positieve reacties opgeleverd, vooral door deze nieuwe verbeterde modus. Heb je FIFA 22 nog niet en ben je er naar op zoek voor op de PS4? Vind het tussen onze games.