Fietsuniek achteraf betalen

Fietsuniek achteraf betalen

Fietsuniek.nl, unieke fietsen. Het concept is misschien zelfs wel helemaal uniek. Je fiets kopen en pas later betalen. Als een van de weinig online fietsenwinkels hebben ze Afterpay ingeschakeld om voor hen het achteraf betalen proces af te handelen. Zo kun jij nu fietsen en over 14 dagen pas afrekenen.

Hoe werkt dat dan, mijn fiets achteraf betalen?

Een beetje oplettendheid is wel geboden. Afterpay is namelijk een uitstekende dienst, maar er zit wel en limiet op het bedrag. Zo kun je tot 250,- achteraf betalen om nog geaccepteerd te worden. Gelukkig hebben ze ook een groot assortiment oma fietsen en vooral ook fietsen voor jongens en meisjes onder dat bedrag. Mocht je op deze manier willen winkelen heb je in ieder geval nog genoeg keuze.

Fietsuniek achteraf betalen

fietsuniek.nl afterpay

Een heel groot assortiment dus. Maar je hoeft het niet per se te houden bij de goedkoopste van de fietsen. Je kunt ook altijd voor een duurder exemplaar gaan en daarbij rekening houden met gewoon afrekenen met iDeal, Paypal of gebruik je creditcard om in termijnen te betalen. Zo heb je ook hele leuke en uitgebreide fietsen inclusief meerdere versnellingen van merken als Hollandia. Zo klaar om de straat mee op te gaan, helemaal bij je thuis afgeleverd.

Wat biedt Fiets Uniek zoal aan?

Een greep uit de verschillende categorie├źn aan fietsen zijn onder andere elektrische fietsen, transportfietsen, omafietsen, kinderfietsen voor jongens en voor meisjes, dames- en herenfietsen uiteraard, maar ook bakfietsen en vouwfietsen. Mocht je meer de natuur in willen en lekker snel willen gaan kun je ook terecht voor een groot aanbod sportfietsen, voor race en meer terrein avonturen.