De service van expert

Expert achteraf betalen

Achteraf betalen met Afterpay bij Expert!

Expert is een klantgerichte vak speciaalzaak in home-elektronica. Met 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Er is dus altijd wel een winkel in de buurt voor persoonlijk advies of als je het product liever wilt bekijken. Maar online kun je er tegenwoordig ook prima terecht, en ze bieden nu zelfs achteraf betalen aan met Afterpay.

[wpsm_button color=”orange” size=”big” link=”https://www.expert.nl/tt/?tt=5515_12_428983_&r=%2F” icon=”none” class=”” target=”_blank”]Shop nu[/wpsm_button]

Mocht je al een keuze hebben gemaakt of geen tijd hebben om naar de winkel te komen, dan biedt de webwinkel van Expert de oplossing om veilig en vertrouwd online te winkelen. Ook de webwinkel beschikt over een uitgebreid assortiment aan consumentenelektronica en biedt service en advies zoals je dat van Expert gewend bent.

expert achteraf betalen

Om het je allemaal nog makkelijker te maken, worden bestellingen vanaf 25 euro gratis thuisbezorgd door de eigen bezorgdienst van Expert. Daarbij geeft Expert je de mogelijkheid om te wachten tot het product is geleverd alvorens er betaald moet worden. Expert werkt hiervoor samen met AfterPay. Een dienst die vele webwinkels al gebruiken voor hun betaling na ontvangst van je bestelling.

Online winkelen op de webwinkel van Expert

Je ziet duidelijk dat ze van hun krachten uit willen gaan. Naast het bieden van veel betaalmogelijkheden, waaronder ook de diensten van Afterpay, wordt er ook veel aandacht besteed aan hun 140 winkels met meer dan 1200 experts op meerdere vakgebieden, maar vooral elektronica uiteraard. Ze herkennen de kracht van het merk én de kracht van de unieke positie waarin ze zitten in een wereld vol e-commerce bedrijven waar je nergens meer terecht kunt met je vragen.

Kortom, een nieuwe televisie, wasmachine, stofzuiger o.i.d. nodig? Shop dan nu op Expert.nl!