Bandenshop.nl

Soms heb je niet zoveel nodig. Alleen een nieuwe set goede winter- of zomerbanden. Maar niet altijd wil je er direct voor betalen. Online winkels ken je misschien nog niet zo goed. Want laten we eerlijk zijn, hoe vaak koop je nou een nieuwe set banden? Bandenshop.nl biedt je de mogelijkheid om eerst kennis te maken. Te weten wat de kwaliteit is en daarna pas te betalen. Banden Shop gebruikt namelijk Afterpay.

Shop nu

Alle soorten banden achteraf betalen

Heb je nu een nieuwe set winterbanden nodig, of een set zomerbanden. Banden Shop levert ze met gemak bij je thuis af. Jij hoeft ze alleen maar te installeren of op te slaan voor het komende seizoen. Levering is gemakkelijk en ook nog eens helemaal gratis. Tezamen met de Afterpay leveringen waarbij je pas betaalt nadat je het binnen hebt is dit een combinatie die je niet kunt laten liggen. Gemakkelijk als een rollende band zul je je levering thuis hebben waarna je vervolgens tot de betaling van de order over kunt gaan, als alles bevalt.

Betalen met afterpay, monteren op locatie

bij bandenshop.nl kun je met afterpay betalenHeb je zelf niet alle verstand van het monteren van je eigen banden? Kies dan voor een van de locaties van bandenshop.nl om ze eenvoudig voor je te laten monteren. Je kunt nog steeds gebruik maken van Afterpay om te betalen, en je hebt toch het gemak van frictie-loze installatie van jouw nieuwe paar banden.

Als dit je relaxed en tijdsbesparend in de oren klinkt, dan is dat met een reden. Gemak en comfort staan samen met een uitstekende klantenservice vooraan voor dit bedrijf dat met haar webshop tegemoet komt aan het drukke leven wat werkende mensen vaak kunnen hebben. Geen tijd om naar de winkel te gaan. Lekker gemakkelijk alles online regelen. En natuurlijk je banden goedkoop en met afterpay thuis of op een locatie bij jou in de buurt.