De webwinkel van audioshop

Audioshop afterpay

Audio en Hifi, als je terecht wilt bij een leuke shop met genoeg retro materiaal om zelfs de grootste audiofiel tevreden te stellen, dan moet je bij audioshop.nl zijn. En met het mogelijk maken van betalingen via audioshop Afterpay is het kopen van je elektronica nog nooit zo gemakkelijk geweest, online althans.

[wpsm_button color=”green” size=”big” link=”https://www.audioshop.nl/sound/?tt=20790_12_428983_&r=%2F” icon=”none” class=”” target=”_blank” rel=”nofollow”]Shop nu[/wpsm_button]

Hoe kun je achteraf betalen bij audioshop.nl?

Door gebruik te maken van de bestaande diensten van Afterpay kun je eenvoudig en veilig eerst bestellen, en vervolgens na ontvangst van je order pas afrekenen. Ze maken dit mogelijk doordat je eerst door het goedkeuringsproces van Afterpay heen gaat alvorens de betaling wordt goedgekeurd. Dit betreft een kleine screening om te kijken of je niet al eerder eens hebt vergeten te betalen via deze online dienstverlener, en of je niet grote schulden hebt waardoor je niet aan je verplichtingen zou kunnen voldoen. Buiten dat zal een afkeuring weinig voorkomen.

Afterpay bij audioshopWat kun je zoal kopen bij Audio Shop?

Het grootste gedeelte van hun expertise ligt op het gebied van platenspelers. Mocht je deze dus weer eens willen kopen, bijvoorbeeld om je oude platencollectie weer eens een keertje af te stoffen, dan zit je aan het juiste adres bij deze webwinkel. Wij hebben nog geen enkele andere shop gezien met een dergelijk uitgebreid aanbod. Al helemaal niet die ook Afterpay aanbiedt als betaalmethode. Goed idee om dus een kijkje te nemen naar het assortiment.

Hebben ze alleen platenspelers die je kunt betalen na ontvangst?

Nee, uiteraard niet. Naast de selectie platenspelers heb je ook nog andere hi-fi apparatuur. Radio’s, luidsprekers en versterkers bijvoorbeeld. Maar ook hier weer zien we een grote verscheidenheid aan retro apparaten. Zo kun je ook terecht voor nog een cassetterecorder bijvoorbeeld. Of wie kent de radio/ cd-speler combinatie niet meer?

Leef je uit en herleef je jeugd met de leuke en retro spullen die verkrijgbaar zijn bij audioshop.nl met afterpay achteraf betalen!