Sony PS5 HD Camera

- 15%

55.00

Dit artikel kun je bestellen met achteraf betalen
SKU: 2759300597623409 Categorie:

Met dubbele lenzen voor 1080p-opname en een ingebouwde standaard, werkt de HD-camera naadloos samen met de PS5 ™ -tools voor het verwijderen van de achtergrond om je in de schijnwerpers te zetten. Maak snel een opname of uitzending van uzelf en uw gameplay met de knop Create* van uw DualSense ™ draadloze controller.
Leg onmisbare momenten vast
1080p-Opname
Leg jezelf vast in vloeiende, scherpe full-HD met de dubbele groothoeklenzen van de camera terwijl je je meest epische gamemomenten beleeft. Maak snel een opname of uitzending van uzelf en uw gameplay met de knop Create* van uw DualSense ™ draadloze controller.
Ingebouwde standaard
Maak de perfecte opname met de ingebouwde verstelbare standaard van de HD-camera. Dankzij het compacte ontwerp kan hij veilig boven of onder tv’s worden geplaatst – waar u de hoek kunt afstemmen op uw opstelling.
Tools voor het verwijderen van de achtergrond
Sta in het middelpunt van je producties met de ingebouwde tools voor het verwijderen van de achtergrond van de PlayStation┬«5-console. Met de HD-camera kun je jezelf toevoegen aan je gameplay-video’s tijdens het uitzenden* in de beeld-in-beeldmodus, met de mogelijkheid om de achtergrond bij te snijden of volledig te verliezen met een groen scherm
* Internet en account voor PlayStation ™ Network vereist. Accounthouders moeten 7+ zijn, onder de 18 jaar hebben ouders toestemming nodig. Volledige voorwaarden zijn van toepassing: www.playstation.com/PSNTerms. Om van alle camerafuncties te kunnen genieten, moet je je PS5 ™ -systeemsoftware bijwerken naar de nieuwste versie.

Specificaties: Sony PS5 HD Camera

Brand Sony Computer Entertainment
Merchant Nedgame.nl
Sony PS5 HD Camera
Sony PS5 HD Camera

55.00

Logo
Enable registration in settings - general