Sega Astro City Mini Console

- 7%

158.00

Dit artikel kun je bestellen met achteraf betalen
SKU: 2759301919902160 Categorie:

Ter ere van zijn 60-jarig jubileum biedt Sega een miniatuurversie van zijn beroemde arcadekast aan: de Sega Astro City. De Astro City, die in de jaren negentig een enorm succes was met meer dan 50.000 terminals die alleen al in Japan waren geïnstalleerd, bood de spelers voor het eerst het beroemde 3D-vechtspel Virtua Fighter aan!
Met zijn 4 inch scherm, joystick en 6 knoppen kun je genieten van een selectie van 37 van de beroemdste Sega-games in de palm van je hand.
De Astro City miniconsole is een getrouwe reproductie van de originele console op schaal 1/6. Ten tijde van de release was de originele console de eerste die met hars werd gebouwd. Net als zijn oude zusje is ook de Astro City Mini gemaakt van kunsthars en heeft hij exact hetzelfde ontwerp inclusief de joystick en de knoppen!
De Astro City Mini heeft 36 klassieke arcade Sega-games voorgeïnstalleerd, inclusief de 720P HD-versie van Virtua Fighter. Het bevat ook een fantastische titel die nog nooit eerder in de gamecentra is uitgebracht en vooral bekend bij experts: Dottori Kun. Het totaal dus verhogend naar 37 spellen om te ontdekken of herontdekken!
Of je nu een fan bent van retro arcadespellen, een fan bent van Sega-games of gewoon nieuwsgierig bent, met de Sega Astro City Mini voel je nu de opwinding van geweldige arcadespellen in de palm van je hand.
Specs
– 13 * 17,5 * 17 cm
– 3,9 ” LCD-scherm
– LCD-resolutie: 480×800
– LCD-kleurdiepte: 16,7 miljoen
– HDMI-compatibele resolutie: 720P / 480P
Inbegrepen in doos:
– Console
– USB-kabel voor stroomvoorziening
– HDMI kabel
– Handleiding
Game lijst:
-Virtual Fighter-Space Harrier-Rad Mobile-Fantasy Zone-Altered Beast-Golden Axe-Golden Axe-The Revenge Of Death Adder-Alien Syndrome-Alien Storm-Wonder Boy-Wonder Boy In Monster Land-Wonder Boy III Monster Lair-Shinobi-Shadow Dancer-Cyber Police Eswat-Crack Down-Gain Ground-Quartet 2-Puyo Puyo-Puyo Puyo 2-Columns-Columns II-Stack Columns-Bonanza Bros.-Tant-R-Ichidant-R-Thunder Force AC-Sonic Boom-Dottori Kun-Flicky-Sega Ninja-My Hero-Arabian Fight-Dark Edge-Cotton-“Alex Kidd with Stella The Lost Stars”-Scramble Spirits

Specificaties: Sega Astro City Mini Console

Brand Big Ben
Merchant Nedgame.nl
Sega Astro City Mini Console
Sega Astro City Mini Console

158.00

Logo
Enable registration in settings - general