Yoek een klarna kledingwinkel

Yoek achteraf betalen met Klarna

Shoppen en mode is de passie en hobby van (bijna) iedere vrouw. Een nieuwe outfit kan je dag helemaal goed maken. Nieuwe kleding zorgt voor een zelfverzekerd, stralend gevoel en geeft je de mogelijkheid om je emoties en creativiteit te uiten. Comfortabele en mooie kleding geeft ons vrouwen een gevoel van kracht en zelfverzekerdheid.

Iedere vrouw, met welk lichaamstype dan ook, wil kunnen stralen in haar kleding. Het is belangrijk om van je lichaam te houden en daarbij ook je rondingen te omarmen. Om vrouwelijke rondingen zo goed mogelijk uit te laten komen, is kledingkeuze erg belangrijk.

Het kledinglabel Yoek ontwerpt kleding in grotere maten, voor curvy, modebewuste vrouwen. De geweldige webshop biedt prachtige collecties aan vanaf maat 38.

[wpsm_button color=”green” size=”big” link=”https://www.yoek.nl/fashion/?tt=20880_12_428983_&r=%2F”]Shop nu[/wpsm_button]

Over het plus size label Yoek

Johanna Timmer is de oprichtster en eigenaresse van Yoek. Ze heeft een grote passie voor mode die is ontstaan tijdens haar jeugd. Haar moeder werkte als hoofd van de naaisters voor een Elite modehuis. Haar vader was ondernemer en had een eigen bloemenwinkel.

Johanna studeerde handel en werkte later als model. Tijdens haar werk in de modellenwereld viel het haar op dat deze branche zich vooral richt op kleinere maten. Hierdoor ontstond haar idee om mode te ontwerpen voor vrouwen met grotere maten. Haar idee was een groot succes.

Een paar jaar later begon de samenwerking met stylist en designer Chantal Smits. Samen ontwerpen ze schitterende plus size kleding. Ze zorgen er voor dat curvy vrouwen zich iedere dag zelfverzekerd en stralend voelen. De comfortabele stoffen zorgen ervoor dat rondingen perfect uitkomen.

De kleding van Yoek

De kleding van Yoek wordt aangeboden in maat 38 tot en met 58. Yoek is enorm gegroeid in de afgelopen jaren en lanceert wel 12 verschillende kleding collecties per jaar. Niet alleen biedt Yoek een zomer- en wintercollectie aan, maar ook een speciale resort-collectie, een hoogzomercollectie en een midwintercollectie.

Yoek biedt naast het gewone label ook een feestkledingcollectie aan genaamd de Black Label collectie. Deze prachtige, luxe feestkleding in grote maten laat iedere vrouw stralen. De cocktailjurken, blouses en elegante tops maken je outfits keer op keer speciaal.

De Miss Y Loves Yoek collectie focust zich op jonge, curvy, modieuze vrouwen. Deze kledinglijn is een tikkeltje sportief en combineert stoer met lief, waardoor iedere jonge curvy vrouw zich comfortabel en zelfverzekerd voelt.

Online shoppen bij Yoek

Yoek is niet alleen verkrijgbaar in verschillende fysieke winkels, maar ook in haar eigen webshop. Shop je graag online, dan is de webshop van Yoek de perfecte plek om je outfits te bestellen. Op deze manier kijk je rustig rond en shop je een geweldige outfit van Yoek, Miss Y Loves Yoek of kies je voor elegante kleding uit de Black Label collectie.

Yoek biedt verschillende betalingsmogelijkheden waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen hoe en wanneer je het liefst betaalt.

Betalen met Klarna

Als je ervoor kiest om te betalen met Klarna, heb je tot wel 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Ontvang je outfit thuis en neem rustig de tijd om de kleding van Yoek te passen. Op deze manier betaal je pas wanneer je er zeker van bent dat je de juiste outfit en maten hebt besteld. Je betaalt nooit voor een bestelling die je besluit terug te sturen.

Betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. Na het invullen van je gegevens stuurt Klarna de rekening van je bestelling toe. Je kiest zelf een moment om de rekening binnen 14 dagen te voldoen.

De betalingsgegevens worden weergeven op de toegestuurde rekening, maar kunnen ook worden teruggevonden in de Klarna App. Geniet van het shoppen op de webshop van Yoek en betaal gemakkelijk achteraf met Klarna.