Bij parfumerie kun je met Klarna betalen

Parfumerie achteraf betalen met Klarna

Persoonlijke lichamelijk verzorging is een must! Voor de optimale verzorging van je lichaam is het belangrijk dat je wat tijd vrijmaakt voor jezelf en dat je de juiste producten gebruikt.

Of je nou de eerste stappen neemt om jezelf die extra aandacht te geven of als je je voorraad aan verzorgingsproducten gewoon aanvult, de online webshop van Parfumerie kan daarbij een handje helpen.

 Wat biedt parfumerie.nl?

parfumerie.nl biedt een breed assortiment aan kwalitatieve verzorgingsproducten voor de zelfbewuste vrouw en man, die het fijn vindt om goed verzorgd voor de dag te komen. parfumerie.nl heeft de basis verzorgingsproducten, maar ook voor mensen die iets meer willen of nodig hebben, is er een uitgebreid aanbod.

parfumerie.nl staat garant voor uitstekende producten van diverse bekende en gerenommeerde merken van A tot Z, zoals Abercrombie & Fitch tot Zadig & Voltaire! Je kan er terecht voor hemels geurende parfums, huidvriendelijke verzorgingsproducten en schitterende make-up!

Parfum

Zowel heren als dames komen aan hun trekken met de samengestelde collectie aan parfums. Wat Parfumerie onderscheidt van andere zaken is het feit dat ze officieel dealer zijn van alle merken die zij vertegenwoordigen. Dit betekent dat je op hun site de allernieuwste geurtjes mag verwachten die nog maar net op de markt zijn.

De website van parfumerie.nl is up-to-date en wordt regelmatig bijgewerkt. Ze houden hun klanten goed op de hoogte over de nieuwe producten en producten die binnenkort zullen uitkomen. Zo kan je als klant met gemak met de laatste parfumtrends mee.

Verzorgingsproducten

Er is een diverse verzameling aan verzorgingsproducten, wel 25 soorten! Producten die lief zijn voor je handen, je ogen, je gezicht en de verzorging van je totale lichaam.

Welk product je ook kiest, het is van belang te weten te komen welk huidtype je hebt. Afhankelijk van jouw huidtype wordt een hydraterende, zuiverende, anti-aging of matterende behandeling geadviseerd. Met de handige filters op de site zie je de producten die voor jouw huidtype geschikt zijn.

Make-up

Het assortiment make-up op de webshop van Parfumerie is voor elke (amateur) visagist bijna hemel op aarde! Je kan er niet alleen alle make-up soorten vinden, maar ook de nodige instrumenten om deze aan te brengen.

Van een indrukwekkende oogschaduw tot een simpele wimperkruller; je vindt er echt alles om je

natuurlijke schoonheid te accentueren en tot grotere hoogte te brengen.

Achteraf betalen met Klarna bij parfumerie.nl

parfumerie.nl is al 50 jaar actief in deze branche met twee winkels in de binnenstad van Amsterdam en sinds 2004 ook actief online met hun webshop. In 2015 en 2017 werden zij uitgeroepen tot de beste webwinkel in de categorie ‘persoonlijke verzorging’. Door hun jarenlange ervaring en expertise in deze branche mag gezegd worden dat Parfumerie een vertrouwde partner is van de klant.

De zaak biedt niet alleen topproducten aan, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat haar klanten ook echt tevreden zijn met hun producten en service. Naast perfecte service in hun stenen winkels, bieden ze ook een perfecte service aan online.

Wat parfumerie.nl haar klanten wel aanbiedt is een service om achteraf te betalen met Klarna. Je koopt een product online en de betaling geschiedt achteraf nadat je het in handen hebt. Op deze manier komt Parfumerie haar klanten tegemoet en loopt de klant geen enkel risico.

Het is niet echt een drogisterij zoals deze winkels, maar hebben wel heel veel op het gebied van verzorging.

Je kan dus zonder enig probleem heel simpel een product kopen online, laten bezorgen thuis, 20 dagen erover nadenken en dan beslissen of je het product wil houden of niet.

Dit geldt voor alle producten die te verkrijgen zijn op de site van Parfumerie.

parfumerie.nl is een zaak die meegaat met de tijd, maar waarvan we ook nog kunnen zeggen: oud vertrouwd!