Koter Kado Achteraf betalen

Koter Kado Achteraf betalen met Afterpay

Men zegt het wel eens: ‘What’s in a name?’ De webshop van Koter Kado heeft het antwoord op die vraag en dat is: alles! Ja, bij Koter Kado draait alles om de naam en hoe je daarmee een geschenk nóg specialer kan maken.

Koter Kado heeft een ontzettend leuk bedrijfsconcept dat bij iedereen in de smaak zal vallen. Bij Koter Kado kun je terecht voor het personaliseren van alle mogelijke artikelen die je bij hun kan kopen. Hoe werkt dat personaliseren dan?

Het gaat zo: je koopt een artikel bij Koter Kado en daar kun je vervolgens jouw eigen naam, de naam van een kind of bijvoorbeeld een jarige, of een eigen verzonnen tekst op drukken, borduren of plakken. Hun website is werkelijke dé ultieme site voor leuke customized geschenken en ook handige alledaagse artikelen die jij en jouw gezin zeker goed kunnen gebruiken.

Wat heeft Koter Kado te bieden?

De webshop van Koter Kado heeft ontzettend veel leuke artikelen te bieden, die perfect zijn om als cadeau gegeven te worden. Het zijn er bijna teveel om op te noemen, waar moeten we beginnen?

Bekijk ook: alle kinderkledingwinkels met afterpay

Is je beste vriendin pas bevallen van haar mooie dochter of zoontje? Gefeliciteerd! Koter Kado heeft tal van babyspullen waarop je de naam van het pasgeboren kindje kan laten opdrukken of borduren voor een werkelijk attent geschenk.

Hoe bijzonder zal het zijn voor de ouders om de naam die zij zo zorgvuldig gekozen hebben voor hun lieve kindje prachtig geborduurd te zien op een schattig knuffeltje?

Een ander leuk idee voor een presentje, zijn de handige kraampakketten. Dit is een samengesteld kado met hele leuke babyspulletjes zoals een slabbetje, een badjas, een lakentje met of zonder knuffel en noem maar op. De naam van de baby wordt dan gedrukt op elk artikel in het pakket. Dat is toch een super idee voor een kado?

Je vindt er ook praktische spullen voor in het huis. Denk aan handdoeken, baddoeken, schorten en kussens om er maar een paar te noemen. Deze kan je allemaal een personal touch geven door er een naam op te laten bedrukken. Zo weet bijvoorbeeld iedereen welke baddoek van hem of haar is en heb je nooit meer verwarring in de badkamer!

Bekijk alle winkels met woonaccessoires hier

Ook aan de kids heeft Koter Kado gedacht. Noodzakelijke schoolspullen voor elke dag zoals schooltassen, lunchboxen, drinkflessen maken onderdeel uit van hun assortiment. Deze komen ook met een leuke naam bedrukking voor jouw kind, erg praktisch voor in de klas!

Nog een top artikel bij Koter Kado zijn de trendy en hippe SOS armbandjes. Een SOS armbandje is de perfecte uitvoering van een geniaal idee. Op een SOS armbandje kan de naam van jouw kind en een contactnummer komen te staan, of bijvoorbeeld een aanvullende tekst over een medische indicatie.

Ze komen in verschillende hippe kleuren en staan hartstikke leuk, terwijl ze tegelijkertijd super handig kunnen zijn indien jouw kind per ongeluk uit het oog is verloren, of zelfs van levensbelang kunnen zijn in het geval van een allergische reactie.

Een extra voorzorgsmaatregel is nooit te veel! Dit verdwaal- of alarmbandje is perfect voor grote groepen met kinderen, die bijvoorbeeld op een schoolreisje gaan naar een park of het zwembad.

Het concept van Koter Kado is dus fantastisch toepasbaar voor elke gelegenheid waar je een persoonlijk geschenk zou willen geven aan iemand. En niets is zo persoonlijk voor iemand dan zijn of haar naam.

Wat je nog meer moet weten over Koter Kado

Bij Koter Kado worden je verschillende betaalmethodes aangeboden, waaronder het handige achteraf betalen met Afterpay. Dat wil dus zeggen dat je vandaag jouw bestelling online kan afronden, het product binnen enkele dagen aan huis zal ontvangen en daarna pas achteraf de betaling voldoet met Afterpay.

Dit is een goede uitkomst voor wanneer je bijvoorbeeld een aantal verjaardagen hebt in één maand of wanneer de scholen weer beginnen en je wilt voor al jouw kids tegelijk een lunch box en beker set bestellen. Wat de reden ook mag zijn, Koter Kado maakt het gemakkelijk voor jou. Dus doe die achterhaalde oude labelmaker maar weg en koop al jouw personalized artikelen bij Koter Kado! Prettig winkelen!