Achteraf betalen met afterpay bij Decathlon

Als je de gemiddelde persoon zou vragen om tien minder bekende takken van sport op te noemen, zou je al gauw te weten komen dat het niet zo gemakkelijk is. De meeste mensen kennen voetbal, zwemmen, basketbal, tennis, atletiek etc.

Sporten als Alpinisme, Canyoning, Nordic walking of Wakeboarding, daar hoor je de sportjournalist niet zo vaak over praten in het sportnieuws. Alleen de echte kenners van een dergelijke minder bekende sport zouden je precies weten te vertellen wat voor sport het is en hoe dat precies in elkaar zit.

Gelukkig is sportzaak Decathlon met 42 jaar ervaring ook een echte kenner die jou met de nodige expertise en tools van dienst kan zijn! En het is de favoriet onder onze sportwinkels waar je achteraf kunt betalen. 

Decathlon

Decathlon is een gerenommeerde speciaalzaak met een enorme passie voor sport. De zaak is helemaal gericht op de beginnende sporter, maar ook op de beoefende sporter. Dus zowel de recreatiesporter en de professionele sporter kunnen er terecht.

Het doel van Decathlon is om het plezier en de voordelen van sport gemakkelijk toegankelijk en bereikbaar te maken voor een ieder die hun speciale liefde voor sport deelt.

Wat biedt Decathlon?

Decathlon erkent dat sport noodzakelijk is voor een gezond lichaam, maar weet ook precies hoe dat te bewerkstelligen. Decathlon biedt sportadvies op het gebied van sportkleding, sportbenodigdheden en accessoires.

De samengestelde collectie bevat wel 65 takken van sport. Van Aqua gym tot Zeilen; Decathlon biedt items voor bijna alle sporten van A tot Z. Terstal heeft ook Afterpay en biedt sportkleding, en hoewel ze ook een ruim assortiment mode hebben is de sportafdeling wat minder groot dan bij deze sportgigant.

Gebruik de juiste spullen

Om een sport goed te kunnen beoefenen is het van groot belang dat je als sporter de juiste instrumenten voorhanden hebt. Men zegt weleens: “Goed gereedschap is het halve werk” en niets is minder waar voor sport.

Goede sportartikelen zijn een must voor een succesvolle sportieve levensstijl en misschien zelfs een booming sportcarrière. Sporters weten allemaal dat je voor elke tak van sport de juiste tools moet hebben, wil je resultaat zien en succes hebben.

Decathlon heeft voor elk van de 65 sporten sportkleding, sportschoenen, sportbenodigdheden en accessoires. De diverse sportartikelen zijn specifiek gericht op een bepaalde tak van sport.

Op de hoofdpagina van de website heb je toegang tot een compleet overzicht van de 65 sporten onder het hoofdmenu. Je kan dan heel eenvoudig gericht zoeken wat je nodig hebt op een tak van sport. Ben je een zwemmer, dan kies je ‘zwemmen’ onder de Z. Je komt dan op een submenu die alles heeft voor zwemmen. Van een badmuts tot een waterdichte Mp3 speler tot een baddoek. Ja, echt alles!

Kwaliteit

Behalve dat Decathlon alles heeft voor jouw tak van sport, verkopen ze sportartikelen van hoogwaardige kwaliteit. Zij zijn vertegenwoordiger van wereldbekende en gerenommeerde merken, zoals Adidas, Nike, Asics, Speedo etc. Dit geeft weer dat Decathlon alleen met het beste genoegen neemt en dat de winkel staat voor klasse en deugdelijkheid. Zo sta je meteen al 1-0 voor.

Sporten met Decathlon

Wat Decathlon nog specialer maakt is het feit dat de winkel samen met haar partners sportevenementen aanbiedt. Je kan je heel eenvoudig inschrijven online voor zo’n sportevenement voor jouw tak van sport in jouw regio.

Afterpay bij Decathlon

Met meer dan 1.000 vestigingen wereldwijd, waarvan 14 in Nederland, en operationeel in 45 landen is Decathlon een bedrijf met een steengoede reputatie waarop je kan bouwen en vertrouwen.

Vanwege haar 42 jarenlange ervaring in de retail business voor sportartikelen wordt Decathlon gerekend tot de grootste sporting goods retailer in de wereld.

Met onder andere het doel in gedachten om het plezier en de voordelen van sport toegankelijk te maken voor een ieder, heeft Decathlon daarom ook de mogelijkheid om artikelen online te kopen en achteraf te betalen met Afterpay.

Met deze bijzondere service kunnen klanten van Decathlon zonder oponthoud hun favoriete sport blijven beoefenen en goede resultaten boeken. Daar staat Decathlon 100% achter!