Asos homepage

Asos achteraf betalen met Klarna

Asos achteraf betalen

De modeketen is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal begrip. Betalen na ontvangst behoort tegenwoordig ook tot de mogelijkheden, en wel met Klarna. Ook kun je natuurlijk eenvoudig bestellen en betalen.

Wat zijn de mogelijkheden als je toch bij Asos achteraf wilt betalen?

Niet alles is gelijk verloren. Asos is een grote winkel met veel betalingsmogelijkheden waar je mee kunt betalen. Ze bieden dan misschien niet een directe achterafbetaalmethode aan, zoals afterpay of klarna, maar door hun vele betaalopties zitten er toch indirecte manieren bij:

  1. kies voor paypal, welke iets vertraagd werkt
  2. kies voor creditcard, welke je aan het einde van de maand aanvult, of in termijnen terugbetaalt afhankelijk van je instellingen
  3. kies voor klarna en betaal na ontvangst of in termijnen

Asos en Paypal

Het is geen Afterpay, waarbij je 14 dagen de tijd hebt, maar Asos werkt ook met Paypal. Een betaling met paypal wordt iets later bij jou afgeschreven dan dat je de paypal betaling doet. Je betaalt eerst via de online wallet van paypal en zij verrekenen dit met je opgegeven bankrekening. Ik zou echter adviseren om dit alleen te gebruiken wanneer je zeker weet dat het de volgende dag wel gewoon afgeschreven kan worden. Zo heb je toch een optie wanneer je morgen je salaris krijgt.

Asos en creditcard

Verder bieden ze ook de mogelijkheid om te betalen via creditcard van VISA of Mastercard. Afhankelijk van de instellingen van je creditcard verloopt het betaalproces op een van twee manieren:

  1. het openstaande saldo van je creditcard wordt maandelijks volledig aangevuld vanaf je betaalrekening. Je betaalt je aankoop nu dus niet gelijk met je bankrekening, maar betaalt pas op het moment dat je je creditcard saldo aanvult. Op deze manier achteraf betalen is voor jou kosteloos en een optie om bij Asos online te shoppen
  2. het openstaande saldo van je creditcard is een kredietfaciliteit. In dit geval betaal je je aankoop bij de winkel en ontstaat er een openstaand bedrag op je creditcard. Aangezien je een kredietfaciliteit hebt afgesproken kun je het bedrag nu in termijnen terugbetalen. Hieraan zijn echter wel kosten verbonden aangezien je maandelijkse rente betaalt. Deze rente kan fors zijn dus het is verstandiger om het openstaande saldo zo snel mogelijk aan te vullen om extra kosten te vermijden. Een extra aanvulling om je openstaande saldo af te lossen kun je altijd kosteloos verrichten.

Ga verstandig met deze vormen van betaling om, maar met name de creditcard die maandelijks wordt aangevuld is een veelvoorkomende vorm van betaling en wanneer je dit netjes bijhoudt zijn hieraan geen extra kosten verbonden.

Asos jurken en andere kleding kopen

Asos jurken kopen

Het meeste wordt er nog wel gezocht op jurken. Dat komt natuurlijk door de reclames die ze gemaakt hebben, en waar strik je nu het vrouwelijk winkelend publiek meer mee dan met leuke, sprekende jurkjes? Ik heb net even gekeken en ze hebben ondertussen 3.660 stijlen aan jurken op de site staan (29-12) en het aantal is alleen maar groeiend. Hiernaast natuurlijk nog veel meer mogelijkheden en zelfs ook voor heren hebben ze al heel veel kleding, niet alleen voor de dames.

Ze bestaan inmiddels al weer sinds 2000 en hebben nu meer dan 800 merken op de digitale plank staan, maar bieden daarnaast ook nog eens hun eigen lijnen. Je kunt verzekerd zijn van een snelle levering, want ze hebben jouw kleding niet alleen maar in de UK liggen. Ook verschepen ze het naar jouw huisadres direct vanuit het vasteland Europa zodat je het snel binnen hebt.

De doelgroep is 20-jarigen, mensen die iets hebben te besteden maar misschien niet gelijk de bank willen breken aan één outfit. Naast kleding hebben ze ook een hele hoop stijl-tips en blogartikelen voor de fashion minded, als je er nog nooit doorheen hebt gesnuffeld ook zeker een aanrader en leuk om eens te zien hoe de internationale mode zich ontwikkelt, want het is zeker een internationale keten die zich ook zo wil profileren. Door de eigentijdse stijl past het wellicht in elk land, want ze zijn overal even populair.

Hoe gaat het bestellen bij Asos?

Je kiest natuurlijk eerst je artikelen uit. Je kunt een leuk jurkje uitkiezen, en vervolgens nog even verder winkelen voor wat er nog meer is. Ben je uitgezocht? Dan ga je in je account naar je winkelwagen. Je kunt een account aanmaken maar nu onlangs ook heel gemakkelijk inloggen met je social media, zoals facebook en twitter en google, en zo de belangrijkste gegevens alvast aanvullen. Helemaal gemakkelijk om niet wéér een keer alles in te moeten vullen. Een normaal account maken kan natuurlijk ook. Controleer of alles goed staat en ga naar het betaalproces.

Asos achteraf betalen

Achteraf betalen gaat dus helaas niet bij Asos, maar ze hebben wel ook Nederlandse betaalmethoden toegevoegd
zoals iDeal om het niet al te lastig te maken om bij toch wel een internationale winkel te bestellen. Kies daar voor, of bijvoorbeeld voor paypal en selecteer je bezorgmethode. Verzenden is altijd gratis dus dat komt natuurlijk wel mooi uit, dan weet je gelijk wat je betaalt, ondanks dat bij sommige sites de internationale verzendkosten wel eens tegen kunnen vallen. Hier heb je daar geen last van.

 

Gratis retourneren bij Asos.com

Heb je je order binnen en ben je toch niet tevreden met één of enkele artikelen? Gratis retourneren kan ook gewoon met PostNL of Kiala dus helemaal niets aan de hand. Zo kun je ook de dingen bestellen waar je misschien nog een béétje over twijfelde en krijg je bij ontvangst retour gewoon je geld terug.

Ben je op zoek naar kledingwinkels waar je ook achteraf kunt betalen? Dan hebben we er natuurlijk ook nog een heel stel voor je geselecteerd op onze website.