Afterpay Winkels

Velen zoeken er ondertussen al op in google. Afterpay is gigantisch gestegen in de trends en dat komt met name door hun kracht: de klantenservice.

Welke shops zijn dan Afterpay Winkels?

Afterpay winkels hebben goede klantenserviceEn die klantenservice trekken ze ook door naar hun klanten. De winkels die aangesloten willen worden bij deze betaaldienst moeten zelf namelijk ook voldoen aan de standaarden die ze aan zichzelf stellen. Zo moet je bereikbaar zijn voor je klanten en moet je ook nog eens een goed retourenbeleid hebben en de juiste voorwaarden voor je klanten hebben opgesteld.

Zo kan Afterpay hun klantenservice als verlengstuk ook inzetten naar de winkels waarmee ze samenwerken. Ze kunnen er namelijk van op aan dat hún leger van shops ook klaar zal staan voor de klant en dat een dispuut altijd naar tevredenheid zal worden opgelost.

In het kort:

Een Afterpay winkel is dus een online shop, al dan niet met ook een fysieke winkel, die naast achteraf betalen ook voldoet aan de juiste standaarden.

Winkels met AfterpayDe zoekers in google hebben dus wel degelijk het juiste idee. Zeker als je al eens een nare ervaring hebt gehad met een online transactie is het dé uitkomst om het toch nog weer eens te proberen via het web.

Hebben we álle winkels met een factuur?

Er komen er ondertussen wekelijks allemaal nieuwe bij. We hebben dus misschien niet echt álle winkels waar je terecht kunt. Maar we hebben wel shops in elk segment van de markt en genoeg keuze per branche. Zo heb je genoeg keuze in ons overzicht, waar je ook naar op zoek bent.

Hoop dat we je met ons portaal een beetje op weg kunnen helpen en misschien vind je je volgende internet aankoop wel via ons.

Superwinkel.nl

Superwinkel.nl

Misschien niet de meest logische spullen bijelkaar in één winkel, maar er zit wel degelijk een systeem in. Het is net als een bazaar die je wel in de straat vindt, veel goedkope spullen op één en dezelfde plek. Dat is deze shop ook en je kunt er eindeloos goedkope spullen shoppen en afrekenen met superwinkel.nl ...

Kijkshop

Kijkshop

Kijkshop achteraf betalen De winkel der winkels heeft het roer helemaal omgegooid. Van de prachtige winkels waar je door de vitrine kasten je keuze kon maken zijn er niet heel veel meer over, en dat is ook wel logisch. Het straatbeeld veranderd en kijken doen mensen veelal online terwijl ze shoppen. Dat is ook ...

Rossino

Rossino

Rossino achteraf betalen Dé herenmode winkel bij uitstek. Waar je elders vaak door pagina's met damesmode moet scrollen is deze web winkel gespecialiseerd in alles voor mannen en jongens. En ook nog introduceren ze het Rossino achteraf betalen met Afterpay. Shop nu   Koop uitstekende heren mode met ...

Roetgerink

Roetgerink

Roetgerink achteraf betalen Deze webshop is vooral ook een fysieke winkel, een van de grootste mode winkels van Twente. En ze doen het al jaren met plezier en vakmanschap. Van Dames en Herenmode met kleding en schoenen tot ook alles voor je baby. Een groot assortiment waar je nu ook online van kunt profiteren mocht ...

Remarkt

Remarkt

Remarkt achteraf betalen Opzoek naar een nieuwe computer maar is je budget wat minder groot? Kijk dan eens bij deze shop. Zij bieden je namelijk refurbished apparatuur aan van perfecte kwaliteit. Met hun hoog opgeleide technische staff zijn ze in staat om alle computers en andere apparatuur altijd perfect als nieuw ...

Onderdelen Winkel

Onderdelen Winkel

Onderdelen Winkel achteraf betalen Als er iets kapot is gegaan kun je een monteur laten komen. Maar lang niet alle apparaten vallen onder een garantie, of de garantie is inmiddels verlopen. Gelukkig kun je sommige dingen ook zelf repareren en met Onderdelen Winkel achteraf betalen kun je nu ook nog eens alle kapotte ...

Nutribullet

Nutribullet

Nutribullet achteraf betalen Dit apparaat biedt je alles wat je nodig hebt om gezond te leven en te eten. Maak je nutricious meals gemakkelijk en snel klaar met dit ingenieuze keuken apparaatje. Nu kun je ze in Nederland van de officiële website kopen en afrekenen met Nutribullet achteraf betalen. Shop nu ...

Mode Republiek

Mode Republiek

Mode Republiek achteraf betalen Deze hippe en trendy shop kan je helpen met je mode issues. Join de online shopping experience met de Mode Republiek achteraf betalen met Afterpay. Shop nu   Koop je kleding met Mode Republiek achteraf betalen Ook deze webwinkel heeft voor afterpay gekozen voor hun betalen ...

Maxi Axi

Maxi Axi

Maxi Axi achteraf betalen Alles op het gebied van audio, maar met name gericht op de audio specialist onderweg. Of je nu een DJ bent of regelmatig de muziek moet verzorgen voor een feestje, met de audio apparatuur voor onderweg van deze webshop kun je niet mis gaan, en nu eenvoudig afrekenen met Maxi Axi achteraf ...

Magnetron.nl

Magnetron.nl

Magnetron achteraf betalen Als je electronica zoekt denk je misschien niet gelijk aan de magnetron, maar bij magentron.nl hebben ze zich helemaal toegelegd op de beste service en vakkennis op het gebied van deze apparaten. Ze weten alles van de features, opties en de mogelijkheden en staan je graag bij. Een hippe ...

Afterpay Kleding

Het concept Afterpay winkels is misschien een beetje vreemd, want het lijkt nu of Afterpay een grote keten is met verschillende merken en labels van waaruit ze opereren. Maar ze hebben zelf natuurlijk helemaal geen shops. De aangesloten shops hebben gewoon deze betaaldienst die ze accepteren, en het is ook wel een beetje een keurmerk geworden ondertussen. Dit vanwege het strenge acceptatiebeleid en kwaliteitseisen waaraan de winkels die ermee betalingen willen verrichten via hun klanten aan moeten voldoen.

Het meest gebruikte artikel wat nog wel via deze betaaldienst wordt besteld, is nog wel de kleding. En dat kan alles zijn natuurlijk. Het is niet zo dat vrouwen er meer gebruik van maken dan mannen. In verhouding dan natuurlijk aangezien vrouwen toch wel iets meer geneigd zijn om kleding te kopen dan mannen. Maar verder kan het uiteraard elk soort kleding zijn.

Het gemak met kleding zit hem namelijk nog extra in het product verweven. En dat is dat je niet zeker weet of wat je online koopt ook goed is. Liever wil je pas betalen zodra je weet dat het goed is, en de kleding branche leent zich daar uitstekend voor. Je gaat waarschijnlijk toch een aantal artikelen terug sturen die je niet bevallen, of niet passen, of gewoon eigenlijk toch buiten je budget vallen omdat je andere kledingsstukken die je had besteld gewoon leuker vindt. Je had er misschien niet eens op gerekend dat je alles leuk zou vinden dus moet je toch wel iets terugsturen als je niet alles kunt betalen.

Met andere producten geldt het natuurlijk ook, maar met kleding is de kans al vrij groot dat (een deel van de) artikelen je niet gaan bevallen. Zo zie je het vooral gebruikt worden bij schoenen en sneakers waarbij je sterk afhankelijk bent van de maten en er ook grote verschillen in merken zitten. Dus ook bij dit soort fashion zie je het steeds meer opkomen. Merken als Nike adverteren er bijvoorbeeld ook als zelf mee dus dat is helemaal een extra indicatie van de importantie van de dienst.

Gek of niet, steeds meer mensen schieten ook naar deze betaaldienst voor het shoppen bij webshops met kinderkeding. Dat komt ook omdat lang niet iedereen zin heeft om door de winkelstraat te banjeren met je kind, maar het tegelijkertijd ook lastig is de juiste maat te vinden die goed past. Bestellen, ontvangen, proberen en terugsturen of betalen is dan vaak een handige stap en erg laagdrempelig om ook kinderkleding via het web te gaan aanschaffen.

Online winkels maken er gebruik van

Het is natuurlijk met name geschikt voor online shops, eigenlijk alleen maar voor online winkels. Maar ook ketens die zowel fysiek als via internet verkopen zie je het steeds vaker omarmen. Op die manier kunnen ze altijd nog klanten in de winkel die achteraf willen betalen verwijzen naar de webshops voor deze mogelijkheid. Dat scheelt weer een hoop gedoe in de fysieke winkel.

Er zijn ondertussen een hele hoop bij afterpay aangesloten winkels waar je allerlei soorten artikelen kunt kopen. Van elektronica tot games en dus ook kleding.

Duurdere producten

Sommige producten lenen zich er dan weer niet echt goed voor, ook aangezien er een limiet is gesteld op het maximaal te accepteren bedrag. Dat verschilt per winkel afhankelijk van het risico van hun klantprofiel. Over het algemeen zie je dat winkels die als wat langer als webshop gebruik maken van de dienst tot €,-250 kunnen accepteren. Maar meer kom je niet tegen.

Dat is ook precies waarom sommige duurdere producten zich niet zo goed hier voor lenen. De meeste witgoed zul je buiten deze prijscategorie treffen. Tablets ook, hoewel er ook veel tablets zijn te verkrijgen binnen de marge dus dat is nog steeds een goede optie. Veel woonwinkels hebben ook wel een issue aangezien woon accessoires vaak wel kunnen, maar echt de essentiële zaken als kasten en bedden en tafels en dergelijke vaak weer niet kunnen. Dan is het soms een klus om via een internetpagina aan de klant uitgelegd te krijgen dat ze het ene artikel wel kunnen afrekenen op deze manier, en het andere niet.

Maar ja, dat is tussen de webshop en de klant natuurlijk. In de meeste gevallen zal het wel meevallen omdat de klant ook wel begrijpt dat sommige artikelen er zich gewoon niet voor lenen. Trainingspakken gaat prima, maar peperdure telefoons weer niet. Het feit dat je ze vaak wel op afbetaling kunt kopen maakt het geheel er dan weer niet veel gemakkelijke op.

Waar we verder nog echt naar op zoek zijn, dat zijn goede speelgoedwinkels via afterpay. Je kunt je voorstellen dat sommige mensen die een cadeau nodig hebben net op het verkeerde moment krap bij kas zijn en dan na 14 dagen graag willen betalen. Het cadeau is natuurlijk wel voor een bepaalde tijd nodig, die kan niet 14 dagen wachten. Maar we hebben er nog niet zo veel getroffen. Dus als je er nog een aantal weet horen we dat heel graag in de comments.

Veel speelgoed waar ook vaak vraag naar is op deze manier zijn toch ook de wat duurdere artikelen zoals spelcomputers van PS4 of Xbox One en ook PC artikelen en spellen zijn erg in trek. Maar ook gewoon kinder speelgoed voor de wat jongere kinderen doen het erg goed.

Search