Heren mode en Secrid Wallets online bestellen

Whish achteraf betalen met Afterpay

Whish is een site die het net even anders doet. Een navigatie menu aan de zijkant staat net even anders dan andere webwinkels laten zien. Ze willen zich onderscheiden met hun stijl van site én stijl van kleding. Maar ze wijken wat betreft service niet af en dat blijkt wel aan het Whish achteraf betalen met Afterpay.

Betaalmethode voor de webwinkel van Whish achteraf betalen met Afterpay

whish achteraf betalen met afterpay

Naast het webshop keurmerk en de duidelijke afbeelding van PostNL, de service waarmee ze jouw order naar je thuis sturen, staan de betaalmethoden van de webwinkel. En duidelijk aangegeven naast iDeal en PayPal prijkt het Afterpay logo. Een gemakkelijke betaalmethode die voor jou als klant heel handig gebruikt kan worden om je order te betalen pas na ontvangst.

Niet zomaar een webwinkel, met Whish Achteraf betalen

Alles hebben ze voor de eigenzinnige man. Armbanden, Manchetknopen en vele andere accessoires. Naast de vele kleding merken met Jeans, jassen, giletjes en blazers. Als je er stoer en op je best uit wilt zien zit er zeker wat leuks voor je bij. Bijvoorbeeld een stoere armband met een leuke spijkerbroek en dan een T-shirt en Blazer erboven. Beetje netjes, beetje casual. Koop nu je heren kleding en accessoires met Whish achteraf betalen met Afterpay.