Waschbaer eco vriendelijke winkel

Waschbaer achteraf betalen op rekening

Waschbaer doet de wasbeer mascotte eer aan. Met alles wat ze verkopen van eco vriendelijk materiaal staat de natuur voorop bij deze webshop. Én natuurlijk de klant, goede spullen. Goed voor jou én goed voor het milieu. Ja het kan! En je kunt bij Waschbaer achteraf betalen op rekening.

[wpsm_button color=”orange” size=”big” link=”” icon=”none” class=”” target=”_blank”]Shop nu[/wpsm_button]

De betaalmethoden van Waschbaer achteraf betalen op rekening

Waschbaer achteraf betalen op rekening

Net als met de kleding en artikelen gaat deze webshop ook met de betaalmethoden een eigen weg in. Voor de eigenzinnige milieu fanaat is het dé winkel bij uitstek, maar eigenlijk voor iedereen die van goede en vooral duurzame kleding en artikelen houdt moet een kijkje nemen in deze webshop. Vooraf overmaken is een mogelijkheid om te betalen maar het meeste aangeprezen wordt de mogelijkheid om met Waschbaer achteraf betalen op rekening of met automatisch incasso te betalen. Waar andere shops een betaalprovider hebben ingeschakeld om maar zoveel mogelijk betaalmethoden aan te kunnen bieden houden zij het lekker simpel. Geen moeilijk gedoe, gewoon lekker een factuur bij het pakket en betalen wanneer je het binnen hebt.

Op rekening: Waschbaer achteraf betalen

Neem een kijkje bij de dames of heren mode die ze hebben staan. Of ga voor de DIY achtige artikelen die op het moment helemaal hot zijn. Je zult in ieder geval met een vrij gevoel deze webshop betreden, alle teksten, foto’s en fonts dragen het milieu vriendelijke thema perfect uit. Maak nu gebruik van de mogelijkheden van Waschbaer achteraf betalen op rekening.