Online bestellen bij style italy

Style Italy achteraf betalen

Het Italiaanse straatbeeld is tegenwoordig ook al niet meer weg te denken in de Nederlandse mode. Wij kijken altijd wat de Italianen maken en wat zij dit nieuwe seizoen dragen. Style Italy speelt daar prachtig op in met een website geweid aan deze nieuwe mode trends. En je kunt Style Italy achteraf betalen.

Stoere kleding voor hem en haar met Style Italy achteraf betalen

De winkel is overzichtelijk. Je kunt gelijk zien wat je wilt shoppen in de bovenbalk die met je meebeweegt wanneer je scrolled. Eigenlijk weet je het ook wel gelijk. Je gaat voor de heren mode of voor de dames mode. Daarna werkt het menu super handig met filter opties en mooie foto’s om je naar je fashion doel te begeleiden.

De insteek van de web winkel is stoere kleding voor jonge klanten. T-Shirts met grote print bijvoorbeeld van Al Capone of stoere chicks. En voor haar zie je gelijk mooie getailleerde jassen die er ook stoer uitzien.

Style Italy achteraf betalen: een andere manier van betaal na ontvangst

Style Italy achteraf betalen

Ze laten het gelijk op de homepage al groot zien, de mogelijkheid om pas te betalen na ontvangst. Het is een groot speerpunt van de site die met alles een stapje extra wil zetten. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook 15 dagen recht van retour waar de meeste sites 14 dagen hebben. Toch een leuk detail. Ze gebruiken hiervoor MultiFactor, een dienst van Multisafepay. Een andere manier dan de meeste andere sites maar hiermee kunnen ze toch hun Style Italy achteraf betalen aanbieden.