Serie A Store voor de Voetbal Fan

Voetbalshop achteraf betalen met Afterpay

Serie A Store is veranderd naar Voetbalshop

Voetbalshop achteraf betalen met Afterpay. Deze winkel heeft alles voor de voetbal fan. Voetbal zie je overal waar je kijkt, van de sneakers aan de zijkant tot de leuke foto’s met voetbal liefhebbers die een shirt aan hebben. Voetbalshop lijkt alles te hebben op sportgebied en nut dit feit helemaal uit.

Je kunt er bijna niet meer omheen en als je nog niet enthousiast was over de sport, dan ben je het zeker na wat snuffelen door de website wel! Met leuke blog artikelen en extra achtergrond informatie kom je meer en meer te weten over deze wereld, en word je aan de hand meegenomen op dit gebied.

[wpsm_button color=”green” size=”big” link=”https://www.voetbalshop.nl/tt/?tt=985_12_428983_&r=%2F” icon=”none” class=”” target=”_blank”]Shop nu[/wpsm_button]

Koop je schoenen met Voetbalshop achteraf betalen

Ze hebben alle belangrijke schoenen van Nike, Puma en Adidas. Je kunt zelfs gelijk filteren op het soort noppen met een vaste nop of schroefnop, voor kunstgras of turf. Daarnaast kun je ook alles vinden voor trainingspakken en fan artikelen naast nog veel meer voetbal accessoires.

Afterpay gebruiken om voetbal artikelen te kopen bij Voetbalshop

Serie A Store achteraf betalen met afterpay

Naast iDeal en ook Paypal kun je nog meer betaalmethoden kiezen zoals ook betalen na ontvangst met afterpay. Dat is perfect want boven de 25 euro is het verzenden al gratis, en je kunt het ook nog eens gratis retourneren mocht het je toch niet bevallen.

Dat gratis retourneren is ook nog eens extra prettig met kleding. Je weet namelijk van te voren niet 100% zeker dat het gaat passen. Elk merk heeft weer net zijn eigen pasvorm binnen maten, en dan is het goed dat je nog nergens aan vast zit. Zo kun je het eerst thuis rustig bekijken alvorens je beslist om het te houden, of dat je ervoor kiest om het terug te sturen. Beide vinden ze prima, ze weten namelijk dat ze je met hun service vast nog wel een keer terugzien, en de artikelen verkopen ze graag weer aan een ander.

Verder zie je dat ze alles snel verzenden zodat je niet te lang hoeft te wachten. Bijvoorbeeld handig als er net een paar stuk is en je geen reserves hebt (ik in ieder geval niet, als ik in het weekend ga voetballen, dan heb ik maar één paar en als die stuk zijn heb ik een probleem, en snel vervanging nodig). Wanneer je ’s avonds bij ze besteld heb je het gewoon de volgende werkdag al, en dit kan zelfs tot en met elf uur in de avond.

Ook Voetbalshop heeft alles op het gebied van voetbal. We hebben dit concept al een eerder gezien bij de Unisportstore met Klarna. Die focussen zich ook helemaal op voetballen en klantenservice, maar hebben een andere route gekozen met betrekking tot de methode van betalen na ontvangst. Hoewel minder winkels voor Klarna gaan zijn ook die terrein an het winnen. En jij als voetbalfan kunt nu tussen één van deze twee winkels kiezen.

Zoek je een andere sportwinkel die meer verschillende sporten aanbiedt, dan kun je wellicht kijken naar alle andere winkels waar je achteraf kunt betalen met Afterpay.

Personalisatie van je voetbal artikelen

Een ander leuk voorbeeld van klaarstaan voor de klant is een nieuwe dienst die ze aanbieden. Je kunt er namelijk voor kiezen om je sportartikelen te personaliseren met je naam op het artikel. Een klein extra detail wat het wel zo veel specialer maakt. Maar dat is nog niet alles. Op alle voetbalschoenen kun je het namelijk helemaal gratis krijgen, dan maakt het wel zoveel aantrekkelijker om ze bij deze winkel te kopen.

Alles staat in het teken van de klant. Je ziet een grote contact banner aan de zijkant en de klantbeoordelingen (maarliefst een 9.0) worden gelijk duidelijk aangegeven. Niet veel winkels behalen deze score kan ik je vertellen, en dat heeft te maken met het feit dat een klant slechts zelden echt een 10 geeft. Daar moet je heel wat voor doen om dat te halen. En neem daar dan nog bij dat wanneer een klant ontevreden is (en elke winkel heeft wel heel af en toe een slechte ervaring, al is het alleen al omdat PostNL het niet tijdig bezorgt) dat al heel snel laat weten middels een review. Daar moeten dan heel wat heel erg positieve beoordelingen tegenover staan.

Seriastore heeft de klant centraal staan

Het gaat er uiteindelijk om hoe een winkel er mee omgaat, als er iets misgaat. Lossen ze het snel en tijdig op, of krijg je een vervangend product zelfs. Daarin zit hem de kracht bij deze shop, neem eens een kijkje en laat je enthousiasmeren, net als het ons heeft gedaan. Daarnaast zijn ze een van de weinige voetbalwinkels die ook betalen na ontvangst aanbiedt. Misschien dat je het nog treft bij een site die vooral bijvoorbeeld spotschoenen aanbiedt, en dan ook natuurlijk voetbalschoenen erbij heeft, maar zo’n specialistische site met alles wat je zou kunnen zoeken op dit gebied, dat zijn wij nog niet tegen gekomen met deze extra klanten dienst.

Nog eventjes op een rijtje gezet wat de voordelen zijn:

  • betalen na ontvangst, je ziet van te voren wat je koopt
  • gratis retourneren, het kost je niets mocht het toch niet passen of goed zijn
  • gratis verzenden boven €25,- en vijfentwintig euro zit je al heel snel aan natuurlijk
  • personalisatie met je naam op artikelen gedrukt

Dus twijfel niet en koop je voetbal artikelen voortaan online met Voetbalshop achteraf betalen met Afterpay.