Sans online achteraf betalen

Sans online achteraf betalen

Jong en hip, Sans online onderscheid zich met merken ls Object en Tom Tailor. Je kunt er uitvoerig terecht voor een lekkere shopping sessie, zonder dat je je huis uit hoeft. Online service en dienstverlening staan hoog in het vaandel bij deze shop en achteraf betalen is daar een groot onderdeel van.

Dames- en herenmode afrekenen met Sans online achteraf betalen

Sans online achteraf betalen

Voor zowel dames als heren  kun je heel veel kledingsstukken vinden. De eerste keuze in de uitgebreide navigatie is dan ook al of je shopt voor een man of een vrouw. Daarna kun je afdalen tot in de merken en de soorten kleding, zoals topjes en broeken, en kun je je zoekresultaten nog verder verfijnen. Net zo lang tot je jouw nieuwe outfit online ziet verschijnen.

Mocht je het willen passen kun je eerst gebruik maken van het verzenden en eventueel gebruik maken van het retour beleid. Dat doet niet af aan de mogelijkheid tot achteraf betalen van je bestelling. Verzenden kan al voor maar €1,50 binnen Nederland en daarnaast is het geheel gratis bij bestellingen vanaf €150,-. Met dit grote aanbod loop je de kans dat je daar al snel aanzit, maar ja. Dan maar later weer even wachten tot je nieuwe aankopen doet, toch?