Sake Store achteraf betalen

Sake Store is een jonge hippe webwinkel. Eigenlijk een groep winkels in Friesland waar je ook langs zou kunnen gaan. Maar ja, als je geen zin hebt om naar buiten te gaan en toch een leuk nieuw jasje zoekt dan kun je er ook online terecht. Of als je helemaal niet in Friesland is het ook wel gemakkelijk natuurlijk. En dan kun je nu gebruik maken van Sake Store achteraf betalen.

Het assortiment waarbij je kunt kiezen voor Sake Store achteraf betalen

Het assortiment is voor de jonge hippe dame of heer. Ze hebben bijvoorbeeld leuke blazers, maar dan weer niet een heel pak. Zoals het hoort in het straatbeeld. Je jasje over een casual broek. Alle hoofdpagina’s hebben een groot grid met foto’s waar je de belangrijkste items direct kunt spotten. Ga je dieper de site in dan kun je alle artikelen gemakkelijk sorteren en filteren met het uitgebreide winkelsysteem.

Ook bij Sake Store achteraf betalen met Afterpay

Sake Store

Op het kaartje zie je waar je terecht kunt in de winkels, er zijn er best wat over Friesland verspreid. Maar wil je gewoon in de webshop bestellen dan zie je onderaan de pagina de uitgebreide betaalmogelijkheden. Je plaats iets in je winkelwagen. In de volgende stappen vul je je gegevens in zoals het adres waar je je order wilt ontvangen. Daar kun je ook Sake Store achteraf betalen met Afterpay.