Online bestellen met Peddels Achteraf Betalen

Ook Peddels achteraf betalen werkt met Afterpay. Zij verzenden gratis vanaf 100,- en je kunt altijd binnen veertien dagen retourneren. Dat maakt het online bestellen natuurlijk erg gemakkelijk en laag drempelig.

Shop Merk kleding of Peddels eigen stijl achteraf betalen

De webwinkel van Peddels heeft naast de bekende merken ook vooral hun eigen stijl gegeven aan deze shop. Kleding en accessoires voor de wat volwassener mannen en vrouwen onder ons. En dat vertaalt zich in hele nette kleding en accessoires waar je mee voor de dag kunt komen. Niets dan kwaliteits kleding zul je in deze shop aantreffen.

Ze hebben erg veel aandacht besteed aan de foto’s op de site en dat zie je gelijk. Je krijgt een goede indruk van zowel de voor- als achterkant van de kleding doordat er een tweede foto zichtbaar wordt wanneer je met de muis over een artikel gaat.

Peddels achteraf betalen met Afterpay

Peddels achteraf betalen met afterpay

De gratis verzending en vele betaalmogelijkheden maken het eenvoudig een bestelling te plaatsen bij deze leuke webshop. Zo kun je een van de vele merken aanschaffen die ze te bieden hebben. Een leuk Van Gils colbert bijvoorbeeld. Of leuke kleding van Legend, Masons of Cavallaro. Mocht het toch niet passen dan kun je het terug sturen en dan helpt Peddels achteraf betalen natuurlijk wel mee.