meyer mode homepage

Meyer Mode achteraf betalen en op afbetaling

Meyer Mode verkoopt trendy en sexy kleding voor de moeder. Misschien zijn we ondertussen al iets ouder, maar dat betekent niet dat we er niet leuk uit willen zien. En nu kan ook jij je kleding shoppen en achteraf betalen.

Meyer mode achteraf betalen op afbetaling

De mode keten doet het wellicht wat anders dan de meeste andere winkels in ons overzicht. Je kunt er artikelen zoals kleding, tassen en lingerie in je winkelwagen plaatsen. Op het moment dat je alles hebt uitgezocht dat je wilt bestellen kun je naast de gebruikelijke betaalwijzen kiezen om af te rekenen in termijnen. Ze kiezen dus niet om Afterpay of zelfs Klarna aan te bieden, maar bieden je juist een aankoop op afbetaling. Dat kan al vanaf 10,- euro per maand. Eigenlijk meer zoals de traditionele postorder bedrijven.

Ze kijken hierbij uiteraard wel of het bij jouw situatie past, anders kun je niet deelnemen aan het programma.

meyer mode achteraf betalen op afbetaling

Je hebt wel direct toegang tot hun uitgebreide assortiment van breimode en pullovers (ja, pun intended) met zo’n 289 verschillende, maar liefst 968 verschillende sweatshirts en t-shirts en nog veel meer. Bijvoorbeeld meer dan 250 broeken en net zoveel overhemden en blouses.

Het klinkt als zóveel dat het onoverzichtelijk kan worden, maar gelukkig kun je met een uitgebreide set filters snel tot de resultaten komen waar je écht naar op zoek bent. Zo kun je een leuke frisse outfit binnen een mum van tijd samenstellen en bestellen, en eventueel ook nog eens achteraf betalen op afbetaling in termijnen.

Op afbetaling kopen bij Meyer Mode

Op afbetaling kopen bij Meyer mode

Meyer mode, de winkel voor de vrouw die aan haar gezin denkt, die goed voor de dag wil komen en die er leuk uit wil zien. Ze hebben een enorm uitgebreid aanbod aan dameskleding en accessoires en je kunt bij Meyer Mode ook betalen op afbetaling.

Hoe werkt kopen op afbetaling bij Meyer Mode?

Tot 250,- euro kun je via een opt-in aanvinken dat je per maand 10,- euro wilt betalen. Wil je voor meer geld aan kleding afrekenen, de inkomens en lastentoets wordt vervolgens doorgenomen om te kijken of het kopen op afbetaling wel verstandig is in jouw situatie. Is alles in orde, dan wordt de aankoop rondgemaakt en hierna ontvang je vervolgens maandelijks een rekening en het termijnbedrag totdat de betaling is voldaan.