Maxi Cosi Spanner

Maxi Cosi Spanner achteraf betalen

Dit zijn de winkels waar je leuke Maxi Cosi spanners vandaan kunt halen:

Achteraf betalen met AfterPay bij Xenos

Achteraf betalen met AfterPay bij Xenos

Iedereen is bekend met de leuke winkels van Xenos. In bijna iedere stad is wel een Xenos te vinden. Is er geen winkel bij jou in de buurt? Dan kun je ook via de webshop winkelen! Bij Xenos kun je werkelijk van alles vinden, zoals woonaccessoires, keukenartikelen, decoratie en cadeaus. Eigenlijk heeft Xenos alles ...

Achteraf betalen met AfterPay bij fonQ

Achteraf betalen met AfterPay bij fonQ

“Oost west, thuis best” zeggen we altijd. Je voelt je altijd het beste in de comfort van je eigen huis. Daarom zou je ervoor kunnen kiezen om af en toe wat variatie te brengen in het interieur van jouw huis. Met een zeer ruim assortiment, hulp bij het maken van keuzes en een hoop inspiratie is fonQ de online ...

Achteraf betalen met Afterpay bij Ik Ben Zo Mooi

Achteraf betalen met Afterpay bij Ik Ben Zo Mooi

Het eerste wat je opvalt op de website van Ik Ben Zo Mooi zijn de vrolijke kleuren en blijde gezichten. Daar wordt je zelf ook heel enthousiast van. De vrolijke kindergezichtjes spreken boekdelen en getuigen van gelukkige en levenslustige kinderen. Elke ouder wil zonder twijfel dat zijn of haar kind de beste tijd ...

Wehkamp achteraf betalen

Wehkamp achteraf betalen

Wehkamp is een van die winkel warenhuizen waar je heel veel verschillende artikelen kunt kopen. Het mooie ervan is, dat ze ook nog eens hun eigen vorm van achteraf betalen aanbieden. Bestel gemakkelijk online en reken later af. Shop nu Wehkamp achteraf betalen met hun eigen service Ze noemen het zelf "makkelijk, ...

Vivolanda

Vivolanda

Vivolanda, de naam klinkt al vrolijk en frivool. En ze maken het ook waar. Van het kleurrijke speelgoed tot gezellige woonaccessoires. Je kunt er voor alles terecht om je huis op te leuken voor jou en je kinderen. Met een 9.2 beoordeling en het gebruik van de dienst Afterpay heb je als consument weinig te klagen. ...

Achteraf betalen Bol.com

Achteraf betalen Bol.com

Achteraf betalen Bol.com Eigenlijk zijn het vele winkels in één. Online retailer Bol.com heeft namelijk naast haar eigen spullen ook nog artikelen van heel veel aanbieders. Hiermee volgen ze het grote internationale voorbeeld van Amazon, laat anderen toe op je platform en zie je aanbod snel groeien. Achteraf betalen ...

De Kleine Generatie

De Kleine Generatie

De Kleine Generatie achteraf betalen Kies om je kinderkleding en meubels te bestellen en betalen met De Kleine Generatie achteraf betalen met Multisafepay. Bij kinder artikelen is het vaak nog de vraag of het goed past. Soms kan het lastig zijn om hier van te voren een goede inschatting van te maken. Wanneer je dan ...

Wagenspanners

Het is toch prettig om te zien dat je baby mooi aan het groeien is. Jij als ouder kan deze ontwikkeling een mooie boost geven door de ontwikkeling en de motoriek van je kleintje te stimuleren. Dit kan je heel gemakkelijk doen met het aanschaffen van functionele wagenspanners.

Een wagenspanner is een hele aantrekkelijke en vrolijke versiering voor je kinderwagentje en Maxi cosi. Het is ook een heel goed hulpmiddel bij de ontwikkeling van je kleintje. De wagenspanner is altijd voorzien van hele leuke, kleurrijke speeltjes, geluidjes en motiefjes dat het de aandacht van je kind zeker zal aantrekken. Het zal zeer zeker de motoriek van je kindje helpen ontwikkelen en bevorderen, aangezien het de wagenspanner zal proberen aan te raken en proberen vast te pakken.

Natuurlijk heb je tegenwoordig verschillende soorten wagenspanners van verschillende soorten materialen, kleuren en lengtes zoals ook spanners van echt hout. En weet je wat zo prettig is de wagenspanners heb je niet alleen voor de kinderwagen, maar ook voor de Maxi cosi.

Welke wagenspanner kies je voor je baby?

Maar welke wagenspanner moet je kiezen. Welke past het best bij je kleintje? Er is zoveel keus en er zijn zoveel merken. Wij kunnen je daarmee een beetje op weg helpen.

Wagenspanner van Waggel

Zo heb je wagenspanners van Waggel: je hebt dan een schattige wagenspanner met 2 kleine wolkjes, een varkentje, lammetje en een koe. De diertjes zijn gemaakt van 100% wolvilt. De wagenspanner is ruim 45 cm lang de clips of ringen niet inbegrepen. Het is te gebruiken bij haast alle kinderwagens. Je kan het met de houten witte (speen) clips of witte plastic ringen met klik sluiting aan de kap vast maken. De wagenspanner is heel goed geschikt voor kindjes van 0 tot 9 maanden.

Wagenspanner van Heimess

Ook heb je de wagenspanners van Heimess: De beweegbare delen, de opvallende kleuren en de rammelaars zullen zeer zeker de aandacht van uw kind trekken. Het is gemaakt van hout met metalen klippen om de spanner aan uw kinderwagen te bevestigen. Het is 40 cm lang. Heimess staat trouwens voor het beste houten speelgoed voor baby’s. De wagenspanners zijn dan ook gemaakt van hoogwaardig en veilig natuurlijk materiaal. Ook zijn ze heel makkelijk schoon te maken. De wagenspanners van Heimess worden ook gekenmerkt door vrolijke kleurtjes en leuke vormen.

Zoopreme spanner van Done by Deer

Done by Deer Wagenspanner Zoopreme: bij de wagenspanner van Done by Deer vind je ook iets leuks voor je stoere kleine hummeltje. Met de wagenspanner heeft je kleintje vele uren speelplezier. Vooral bij lange wandelingen of een dagje shoppen zal je van hem geen last hebben. De wagenspanner bevat verschillende diertjes die je in de zoo tegenkomt, zoals het paardje, het neushoorntje of het olifantje. Ze voelen heel zacht aan en hebben zachte kleurtjes. En behalve blauw voor je stoere jongen, zijn ze ook verkrijgbaar in roze voor je prinsesje. De wagenspanners zijn voor baby’s vanaf 0 jaar.

Spanners van Kiekepiep

De wagenspanners van Kiekepiep: ben je in het bezit van een kinderwagen met dikke rand zoals de Joolz, dan kan het best wel moeilijk zijn om een leuke wagenspanner te vinden omdat een wagenspanner met clips dan niet past.

Daarom hebben ze bij Kiekepiep meerdere wagenspanners die zowel met clips als met ringen vastgemaakt kunnen worden. Zo heb je de wagenspanner waaraan hangen: twee druppels, twee sterren en een wolkje met kleine goud glitter details om naar te kijken, te grijpen en te luisteren. Er zit een belletje verwerkt in de wagenspanner zodat het rinkelt als de kinderwagen of Maxi Cosi beweegt. Ook heb je de wagenspanner met een gehaakt appeltje en een gehaakt peertje om naar te kijken, te grijpen en te luisteren. In het peertje zit een piepertje.

Wagenspanner Babytoetie

De wagenspanners van Babytoetie zijn ook heel erg interessant. Met de op de handgemaakte wagen/maxi-cosispanners versier je de kinderwagen of maxi-cosi. Je kan zelfs de naam van je kindje in de wagenspanner verwerken. Je hebt een keuze uit wagenspanners met een lus met knoop voor de maxi-cosi bijvoorbeeld. De witte haak voor zowel de maxi-cosi als kinderwagens met een dikke rand/aluminium rand of de clips voor kinderwagens met een dunne rand. De clips kan je ook bevestigen aan het zonnekapje van de kinderwagen of aan de stof aan de binnenkant van de kap.

Sebra Maxi Cosi spanner

Wat dacht je van wagenspanners van het merk Sebra. Je hebt een wagenspanner met gehaakte Sebra Olifantjes in verschillende kleuren. Het zal de kinderwagen en de maxi cosi heel erg opvrolijken. Je kindje zal zeer gehecht raken aan de schattige gehaakte olifantjes. De wagenspanner is gemaakt van katoen. Het is 53 cm lang en dat is inclusief de clips.

Conclusie

Zo zie je dan dat je keuze genoeg hebt aan wagenspanners voor je baby. Schaf zeker eentje aan en je zal je baby heel veel uren genot schenken en ook nog hun ontwikkeling en lichamelijke motoriek een flinke boost geven. Een van de vele babyspeelgoed artikelen die je moet hebben. Succes!

 

Search