Kijkshop homepage

Kijkshop achteraf betalen

De winkel der winkels heeft het roer helemaal omgegooid. Van de prachtige winkels waar je door de vitrine kasten je keuze kon maken zijn er niet heel veel meer over, en dat is ook wel logisch. Het straatbeeld veranderd en kijken doen mensen veelal online terwijl ze shoppen. Dat is ook precies waar ze heen zijn gegaan, online. En je kunt gemakkelijk afrekenen met Kijkshop achteraf betalen.

Heeft Kijkshop nog steeds het uitgebreide electronica aanbod?

Kijkshop achteraf betalenDe winkel is groot geworden met hebbedingetjes, en waar een beter platform dan in een webshop voor al dit schoon? Nog steeds hebben elektronica hebbedingetjes een grote plek in deze winkelketen en je kunt er dan ook terecht voor artikelen van airfryers tot printers. En natuurlijk de horloges en sieraden. Ik weet nog dat ik vroeger langs de vitrines liep om alle heren horloges te bekijken en vast te zien wat ik wilde kopen zodra ik geld had. En uiteindelijk ging je dan soms weg met een ander artikel die je voor heel goedkoop zag in de vitrine ernaast, een korting en een kans die je niet kon laten liggen.

De winkels van kijkshop

Tegenwoordig gaat het natuurlijk allemaal online via de webshop én kun je ook kiezen voor achteraf betalen. Kijkshop gebruikt daarvoor Afterpay, een dienst die vele winkels al gebruiken voor hun betaling na ontvangst. En het is nog steeds super leuk om rond te snuffelen door het assortiment en te kijken of er een leuke deal tussen zit die je leven gaat veraangenamen. Net even dát artikel dat je tijd bespaart op dagelijkse zaken of iets wat je eigenlijk al een hele tijd had willen kopen maar weer vergeten was.

Neem eens een kijkje bij de Kijkshop online en laat je verrassen door de mogelijkheden.