Homepage kabeltje.com

Kabeltje achteraf betalen

Kabeltje.com heeft echt heel veel op het gebied van kabels en ze noemen zich ook wel dé kabel specialist. Ondertussen zijn er al best wat webwinkels die zich helemaal focussen op het bieden van een super uitgebreid kabel assortiment, maar met Kabeltje achteraf betalen en een uitstekende telefonische klanten service weten ze zich toch weer uitstekend te onderscheiden.

Koop al je kabels met Kabeltje achteraf betalen

kabeltje achteraf betalen met klarna

Een innovatieve video over het magazijn proces prijkt ook op de homepage. Zo krijg je als (potentiële) klant gelijk een idee van hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij deze inmiddels groot uitgegroeide webwinkel. Weer een stukje extra vertrouwen wat ze je geven om je over te halen je kabeltjes bij hen te kopen in plaats van de concurrent.

En ze hebben niet alleen kabeltjes voor je thuis of kantoor situatie. Ook alles voor onderweg en je telefoon, ipad en tablet. Lekker voor op reis waar het belangrijk is te beschikken over de juiste kabels met een passende aansluiting. Geweldig gestroomlijnd magazijn dus, en een perfecte klantenservice, bereikbaar via email of telefoon. Toch nog niet klaar om met iDeal te betalen bij je eerste bestelling? Maak dan gebruik van Kabeltje achteraf betalen met Klarna.