Fifties store achteraf betalen

Fifties store achteraf betalen

Helemaal hip en retro. Ze hebben de volledige stijl van de Fifties nagemaakt met hun webwinkel. Niet alleen de artikelen zijn retro, ook de site heeft een leuke volledig retro stijltje gekregen. En nu ook met Fifties Store achteraf betalen!

[wpsm_button color=”orange” size=”big” link=”https://www.fiftiesstore.nl/retro/?tt=16663_12_428983_&r=%2F” icon=”none” class=””]Shop nu[/wpsm_button]

 

Online bestellen van fifties artikelen

De Fifties Store heeft echt niet alleen maar Fifties kleding. Ze hebben ook nog eens allemaal andere Fifties artikelen. Het hele assortiment gaat van meubels en jukeboxes helemaal naar platen en zelfs flipperkasten. Al het goeds wat de Fifties heeft gebracht kun je kopen en nu dus ook Fifties Store achteraf betalen.

Fifties store achteraf betalen: afterpay

De Fifties store gebruikt ook afterpay om achteraf betalen mogelijk te maken. Andere betaalmethoden kun je ook gewoon kiezen zoals iDeal, paypal, creditcard en mister cash. Een retro old-school site dus met moderne betaalmethoden. Ze gaan helemaal met hun tijd mee.

fifties store achteraf betalen

Ze hebben al 75K volgers op Facebook. Dat zegt niet alleen wat over de webwinkel zelf, hoe goed ze het doen en klaarstaan voor hun klanten. Maar het zegt ook zeker wat over de populariteit van de Fifties op dit moment. Ongekend populair en rock ’n roll komt ook weer helemaal terug bij de jeugd.

Je ziet de leuke stijl van de webwinkel. Zelf het blok met betaalmethoden is helemaal verwerkt is de prachtige retro setting. Ons oordeel over deze swinging webwinkel. Een overzichtelijke, grappige en betrouwbare site: Fifties store achteraf betalen.