Fiets Afterpay

Fiets winkels met achteraf betalen en Afterpay

Achteraf betalen met afterpay bij Decathlon

Achteraf betalen met afterpay bij Decathlon

Als je de gemiddelde persoon zou vragen om tien minder bekende takken van sport op te noemen, zou je al gauw te weten komen dat het niet zo gemakkelijk is. De meeste mensen kennen voetbal, zwemmen, basketbal, tennis, atletiek etc. Sporten als Alpinisme, Canyoning, Nordic walking of Wakeboarding, daar hoor je de ...

Wehkamp achteraf betalen

Wehkamp achteraf betalen

Wehkamp is een van die winkel warenhuizen waar je heel veel verschillende artikelen kunt kopen. Het mooie ervan is, dat ze ook nog eens hun eigen vorm van achteraf betalen aanbieden. Bestel gemakkelijk online en reken later af. Shop nu Wehkamp achteraf betalen met hun eigen service Ze noemen het zelf "makkelijk, ...

Fiets Web

Fiets Web

Je fiets voor 17:30 besteld en morgen al bij je thuisbezorgd? En ook nog eens betalen na ontvangst? Kan dat? Jazeker! Bij Fiets Web kun je eenvoudig bestellen en achteraf betalen met Afterpay. Shop nu Bij Fiets Web koop je met Afterpay Fietsweb.nl, een begrip in fietsen, accessoires en onderdelen voor je fiets. ...

Niet alle fietsen kun je achteraf betalen

Let alleen op de limieten die de verschillende aanbieders van achteraf betaaldiensten hanteren. Niet elke fiets is geschikt voor deze vorm van betalen. Er zijn natuurlijk goedkope exemplaren die je prima op deze wijze kunt afrekenen, maar ga je voor wat luxere varianten, dan wordt het al snel te veel om bijvoorbeeld Afterpay of Klarna te kunnen gebruiken. Niets aan de hand, bestel hem gewoon online of ga kijken in de winkel als de webshop ook een fysiek adres heeft. Dan kun je altijd nog beslissen om tot een iDeal of Paypal betaling over te gaan.

Welke fietsen zijn het meeste geschikt voor Afterpay?

fiets afterpayKies niet voor de luxere sportfietsen, maar kies een ander model uit. De meest geschikte fietsen om te kunnen betalen met Afterpay zijn in ieder geval de fietsen voor jongens en meisjes. Deze zijn vaak kleiner en daardoor ook een stuk goedkoper, ondanks dat ze wellicht wel meerdere opties zoals versnellingen en handremmen hebben.

Andere modellen die vaak onder het limiet bedrag blijven zijn veelal omafietsen en andere modellen met een terugtraprem. Hoe simpeler de fiets, hoe robuuster hij vaak is en je kunt er dus flink op besparen, en ook achteraf betalen.

Let in ieder geval altijd op het totale aankoopbedrag en het limiet wat de webshop hanteert om achteraf te kunnen betalen. Het heeft allemaal met de acceptatie-grens te maken. Hoe hoger het bedrag, hoe meer risico de shop loopt. En om het voor iedereen betaalbaar te kunnen houden hebben ze hier limieten aan verbonden.

Betaal je fiets anders op een andere manier

Mocht je toch een fiets hebben gezien die boven het garantie-bedrag valt, dan kun je natuurlijk altijd kiezen om hem te kopen met andere vormen van betalen. Zo heeft elke winkel die we hier hebben geselecteerd in ieder geval iDeal. De meeste hebben ook nog Paypal en vaak een mogelijk om met creditcard te betalen. Genoeg mogelijkheden dus om jouw droomfiets te vinden.

 

 

Search