Deze familie ontvangt een boodschap van hun vader die 23 jaar geleden verdween en achterhaalt de waarheid


Gabriel Nagy en zijn familie hebben hun hele leven in Sydney, Australië gewoond. Gabriel werkte elke dag hard om voor zijn gezin te zorgen. Bij thuiskomst ging hij door met zijn rol van vader en echtgenoot, liefdevol en toegewijd. Het gezin leek een perfect leven te hebben… Maar op een dag verdween de vader van het gezin. Het was iets dat het leven van de familie voor altijd veranderde.

Gedurende enkele lange weken bleef de familie van Gabriel Nagy op zoek naar de plotseling verdwenen vader, die gewoon vermist raakte zonder sporen achter te laten. Helaas hebben ze hem nooit gevonden… Tot de dag dat ze een mysterieuze brief ontvingen. De familie deed haar uiterste best om hun vermiste vader te zoeken, maar dat lukte niet.


Australisch gezin in nood


Hoewel hij in Duitsland is geboren, woont Gabriel Nagy al zijn hele leven in Australië, in de prachtige stad Sydney. Zijn vader werkte ver van huis en zijn moeder had te kampen met verschillende ziekten. Zijn vader was vaak afwezig, Nagy was het hoofd van het gezin geworden: elke dag, na school, haastte hij zich naar huis om voor zijn zieke moeder te zorgen. Hij nam meer verantwoordelijkheden op zich.

Ondanks alle ontberingen die hij had meegemaakt, wist de familie Nagy zich staande te houden. In 1987 begon Gabriel eindelijk aan zijn volwassen leven. Datzelfde jaar trouwde hij met Pamela, zijn zielsverwante. Ze begonnen al snel hun eigen gezin, met een kind genaamd Stephen, en een dochter genaamd Jennifer. Gabriel Nagy begon toen aan een carrière in de boekhouding om een goed leven voor zichzelf en zijn gezin te hebben.


Logo