De Kleine Generatie

De Kleine Generatie
De Kleine Generatie

Koop de schattigste kinderkleding en meubels bij De Kleine Generatie en betaal achteraf

  • Homepage De Kleine Generatie
    Homepage De Kleine Generatie
  • Aanbod van De Kleine Generatie
    Aanbod van De Kleine Generatie

De Kleine Generatie achteraf betalen

Kies om je kinderkleding en meubels te bestellen en betalen met De Kleine Generatie achteraf betalen met Multisafepay. Bij kinder artikelen is het vaak nog de vraag of het goed past. Soms kan het lastig zijn om hier van te voren een goede inschatting van te maken. Wanneer je dan kunt bestellen, eventueel retourneren en zelfs betalen na ontvangst is de drempel een stuk lager, en dat hebben ze goed begrepen bij deze leuke jonge webshop.

Shop nu

Betaal je kinderkleding tot 8 dagen na ontvangst met De Kleine Generatie achteraf betalen

Wat een schattige webshop. Met alles voor kinderen wat je nodig kunt hebben, van kleding tot meubels is het gewoon leuk om overal doorheen te klikken en te kijken. Ze hebben de site helemaal gestyled om aan te sluiten bij hun assortiment en dat straalt gelijk betrokkenheid uit.

De Kleine Generatie achteraf betalenZelfs het blok met betaalmogelijkheden is leuk gestyled met de toepasselijke naam betaalgemak. Naast iDeal kun je ook kiezen voor Paypal en vele andere mogelijkheden. Wij focussen ons met name op de mogelijk om te betalen na ontvangst. Met Multisafepay kun je bij De Kleine Generatie achteraf betalen tot 8 dagen na ontvangst.

x
Online shoppen met Afterpay
Logo
Enable registration in settings - general