slabbetjes

De 5 leukste teksten op slabbetjes

 

 

Het is een item wat je gauw nodig hebt als je net een kind hebt gehad om het toch een beetje netjes te houden. We hebben het hier over de slabbetjes die je baby omheeft als jij ze een lekker fruithapje voert. Die ga je hard nodig hebben, aangezien het anders een enorm zooitje wordt. Het slabbetje is dus een zeer functioneel ding om in huis te hebben, maar het kan meer zijn dan alleen puur functioneel, er zijn namelijk vele verschillende beschikbaar. Zo heb je ze met leuke kleurtjes en opdrukken van bijvoorbeeld dieren, maar ook met een leuke tekst erop. De laatste genoemde gaan we vandaag onderzoeken en we zullen de leukste designers en winkels toelichten en uiteindelijk de vijf leukste teksten kiezen voor op het slabbetje en we hopen dat het eten hiermee nog leuker wordt!

[wpsm_button color=”green” size=”big” link=”https://bit.ly/3yY5Bxa”]Shop nu[/wpsm_button]

Designers en leuke teksten

Zoals al eerder aangeven is er enorm veel aanbod op het gebied van slabbetjes. Er zijn veel verschillende met tekst over de familie, wie bijvoorbeeld de leukste is of het grappigst, maar ook over de baby zelf en voor verschillende festiviteiten en seizoenen. We gaan er een paar winkels bij pakken die deze slabbetjes aanbieden, en de drie slabbetjes met de leukste tekst selecteren en hier een winnaar uit kiezen. De eerste winkel die we hebben gevonden is de Baby Kraam, die vooral slabbetjes van het merk Funnies aanbiedt. Deze winkel heeft een enorm aanbod met teksten voor elke mogelijk doelgroep. De eerste tekst die opviel was het slabbetje met “Ik lijk op mijn moeder maar de dokter zegt dat het goed komt”, wat natuurlijk vooral vaders zullen aanschaffen. Daarnaast is het slabbetje met “Als je dit kunt lezen ben je in mijn spetterzone” erg mooi en toepasselijk. Tot slot vonden wij de tekst “Ik doe het lekkur zelluf” mooi omdat baby’s al snel geneigd zijn om dat te proberen terwijl het ze nog niet lukt.
De volgende winkel is Mama Loes Babysjop, een leuke en opvallende naam om babyproducten onder te verkopen. Deze winkel heeft een enorm aanbod als het gaat om merken slabbetjes. We gaan kijken naar de slabbetjes van het merk Petit Villain, die vooral bestaan uit humoristische teksten. De eerste die ons opviel was het slabbetje met “Net als papa ook aan de fles”, gelukkig weten baby’s nog niet wat ze aanhebben. Ook het slabbetje “Ook geen tandjes net als opa en oma” is redelijk hard maar toch wel grappig voor als opa en oma komen eten. Om het af te sluiten vonden we “Ik ben een prinsje”, een iets schattigere tekst dan de voorgaande slabbetjes om toch een beetje divers te blijven.

slabbetje met leuke tekst

We blijven nog even bij deze winkel hangen, want ze hebben hier ook leuke slabbetjes van het merk Lorelli. Deze slabbetjes hebben vooral printjes van dieren gecombineerd met tekst. De eerste die we erg leuk vonden is de slab (met mouwtjes) met de schattige tekst “I love cakes”, wat natuurlijk erg leuk is voor de kleine dames. Het volgende slabbetje is speciaal voor het diner, aangezien er “Dinnertime, yummy” op staat. Het laatste slabbetje van Lorelli is er een met een print van een aap met de tekst “M is for ME”.

Tot slot is Mama Loes Babysjop ook een ideale site om andere producten voor je baby aan te schaffen, zoals speelgoed. Op vele sites kan je ook leuk babyspeelgoed met afterpay aanschaffen, aangezien baby’s uiteraard veel geld kosten en dit soms een uitkomst kan zijn om producten achteraf te betalen.

De winnaars met de leukste tekst

Nu volgt de prijzenuitreiking; wie heeft de leukste tekst voor op de slabbetjes? In totaal hebben we 8 kandidaten van drie merken en gaan we de beste vijf uitkiezen. De merken van de slabbetjes waren Funnies, Petit Villain, en Lorelli. Hieronder staan de teksten gerangschikt van nummer 5 naar de winnaar:

1. “Als je dit kunt lezen ben je in mijn spetterzone”

  1. “Ik lijk op mijn moeder maar de dokter zegt dat het goed komt
  2. “Dinnertime, yummy”
  3. “Ik doe het lekkur zelluf”
  4. “M is for ME”

We hebben de teksten gekozen op basis van originaliteit en design, de andere slabben zijn afgevallen omdat ze iets te hard waren of vaker voorkomend.

Uiteindelijk bestaan er veel manieren om het eten gezelliger te maken met de slabben die we hebben bekeken in dit artikel. Zo kan je slabbetjes afwisselen voor als alleen papa thuis is, of als je baby veel knoeit, of voor de snelle leerlingen. Hiermee hopen we een leuke selectie voor je gemaakt te hebben in het oerwoud van het slabbetjes aanbod. Onze tip; koop vooral meerdere slabbetjes zodat je lekker kunt kiezen in verschillende situaties en levensfases!